Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fifa 13

mankior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę kupić na święta kuzynowi fife 13 bo dobra cena 40 dychy, to będziemy mogli razem pograć trochę tylko czy się opłaca jeszcze kupować tą fife chodzi mi o to ile będzie można grać online, bo by było głupio gdyby po świetach serwery do 13 już wyłączyli xD

ps. fifa 14 ma dokładnie takie same wymagania jak 13 idealnie ?

Opublikowano

Jak dla mnie to teraz bardziej opłaca się kupić 14.

W 13 gra już znacznie mniej osób.

14 ma takie same wymagania jak 13. Nic nie zmieniło się graficznie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Bardziej zachęcałbym do zakupienia Czternastki, na platformie Origin jest to około 100zł wydatku.

Co do serwerów, z własnych informacji wiem, że najpóźniej będą pracować do okresu styczeń 2015 roku.

Zapamiętaj - NAJPÓŹNIEJ, równie dobrze mogą wyłączyć w kwietniu, ale najbardziej oczywista i przewidywana data to styczeń 2015.

CWpuE1z.png

Remigiusz mówią mi.

Opublikowano

Póki co FIFA 13 to dobry wydatek moim zdaniem.

40 zł (ostatnio było 22zł na Originie [czarny czwartek czy tam piątek :D] ), online się da grać, wymagania te same co F14 a ponad 50% tańsza.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Póki co FIFA 13 to dobry wydatek moim zdaniem.

40 zł (ostatnio było 22zł na Originie [czarny czwartek czy tam piątek :D] ), online się da grać, wymagania te same co F14 a ponad 50% tańsza.

Ja właśnie na prezent chciałem kupić fife 13, bo 14 na prezent ne kupie :D tylko będzie słaby prezent jak niedługo zamkną te serwery no ale jak kolega wyżej pisze ze beda dzialac najprawdopodobniej do 2015 to ja chyba kupie :)

Opublikowano

Ja kupiłem 14 i ani trochę nie żałuję :)

Moim zdaniem 14 będzie lepszym wyborem.

@up

Nie kupuj już 14 tylko zbieraj na 15 ^^

siemapng_nqrewqw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...