Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Skript CobbleX czyli McHc.Pl Plugin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego tu jest [DL] skoro nie dałeś Downloadu? Po co nam 'zapowiedź'? Z jednej strony przydatne, ale gdybyśmy kopiowali wszystko ze wszystkich serwerów żaden nie miałby uroków ;)

Opublikowano

Dałem like i czekam na owy skrypcior bardzo fajne ss ładnie sie zapowiada Pozdrawiam ! :)

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Opublikowano

@up 2

Ponieważ czekam na like,bo święta już niedługo =3

@topic

Dodałem DL

Co z tego, że święta niedługo? Albo od razu dajesz DOWNLOAD, albo temat jest zamykany, bo nic takiego tutaj nie ma.

Nie trawię jakiegoś żebrania o LIKE'i. Powiększasz sobie e-penisa dzięki tym like, czy może z kolegą z gimbazy się założyłeś o LIKE?

Takie zachowanie jest idiotyczne.

Mi osobiście skrypt niepotrzebny, bo mam plugin na coś takiego, ale musiałem zabrać głos w tej sprawie.

Do czego już kurwa dochodzi... Ludzie żebrzą o LIKE, które gówno dadzą.

Opublikowano

@up
Może dla Ciebie like to nic,dla mnie jest inaczej.Pod drugie nic mnie to nie interesuje że masz plugin bo obchodzi mnie to jak zeszłoroczny śnieg .__.

Opublikowano

O co ta dyskusja? Jest dl jest. Bardzo fajny skrypt napewno wykorzystam.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

O wiele łatwiej i lepiej było by, gdybyś napisał plugin. Nie potrzebne są do tego nawet duże umiejętności, bo to mały plugin ;3

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Ciekawe ciekawe może użyje na moim serwerze.
Jeszce nadtym pomyślę

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Opublikowano

@up 2
Wiem dziś napiszę plugin,znam podstawy javy więc nic trudnego,a skript napisałem na szybko.
@topic
Dziś/Jutro będzie możliwość pobrania pluginu.

Opublikowano

Super pomysł. Grałem na mchc na owej edycji i ta zmiana bardzo przypadła mi do gustu. Szkoda że nie ma możliwości (w pluginie Skript) na dodanie crafting'u ów bloku.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Super pomysł. :)

@up

Przegrane 55 godzin xD?

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

@up

Jeżeli chcesz ustawić większy drop to poprstu dodaj jeszcze raz item przez komenda /cobblea add < item > i bedzie wieksza sznsa na drop.:P niedługo jak będzie update to dodam ilość.

Opublikowano

No świetnia, oby tak dalej ! Skrypt jest jak najbardziej dobrze zrobiony i łatwy w konfiguracji. Łap like za dobrą prace !

,,Vape is good, vape is my life"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...