Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulepszanie riba

habababa121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj robiłem riba z 8 na 9 bodziem i zszedł na 7 póżniej u zwykłego kowala i zpalił, więc pytam:

Do ilu ulepszać u zwykłego kowala i iść na gildijnego?

Myslę że nie opłaca sie używać bodzi ponieważ rib nie wymaga żadnego przedmiotu do ulepszania a jak zejdzie to moze zejść nawet do +4 :/

to samo z śmiertelną do którego poziomu zbroi na dt i póżniej na gildi czy bodziem?

i z ebonitowymi kolczykami

Opublikowano

Jak masz hajs, a broń jest w jakiś sposób wyjątkowa to ładuj bodziami.

Jednak jeśli jest to zwykły, czysty ribek, to u zwykłego do +3/4 powinno iść gładko, potem gildyjny.

Śmiertelka w DT do +7, gildyjnego dalej.

Ebo również +6/7, a do +9 u gildyjnego ;-)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Ribek, jeśli przeciętny to do +4/5 normalny kowal, potem Gildijny.

Bodziami się po prostu nie opłaca.

Śmiertelka do +7 norm, potem Gildia.

Tak samo ebo.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ja miałem ten sam problem. Zrobiłem tak rib do +4 u zwyklego i do +9 u brońmistrza. Smiertelke także miałem kułem standarddowo do +4 u zwyklego a potem u gildijnego. Co do ebo do+4 zwykły reszta brońmistrz, pamiętam, że zawsze na +8/9 mi to palił. ;/

Opublikowano

ulepszasz tak jak praktycznie wszystko na mały lvl bez dobrych bonów, śr, tzn do +4 u kowala a potem only gildia, ewentualnie na 9 bodziem.. :)

Opublikowano

moim zdaniem nie ma reguly, jak bedziesz mial miec szczescie to ulepszy i tyle w temacie :) czy to bodziem, czy dt czy gildyjny ;d

3npr.png

Odwiedź naszego fanpage oraz na profil na facebooku.

Opublikowano

nie wiem gram na negrosie riby kupuje po 600k
i ulepszaenie w stosunku do ceny riba jest drogie
dzisiaj spalilem riba na 7 i zrobilem fmsa na 8 i nie wiem gdzie lepiej ulepszac :/

a co do smiertelek troche kosztowne sa ulepszacze i raczej bede robil w dt do +8 sprzedam kupie +9 i git :D

Opublikowano

ja zawsze robilem do +7 u kowala gildijnego potem bodzie

==========================================================================
================== Pomogłem ?? - Kliknij "Lubie To" ========================

Opublikowano

Dzisiaj robiłem riba z 8 na 9 bodziem i zszedł na 7 póżniej u zwykłego kowala i zpalił, więc pytam:

Do ilu ulepszać u zwykłego kowala i iść na gildijnego?

Myslę że nie opłaca sie używać bodzi ponieważ rib nie wymaga żadnego przedmiotu do ulepszania a jak zejdzie to moze zejść nawet do +4 :/

to samo z śmiertelną do którego poziomu zbroi na dt i póżniej na gildi czy bodziem?

i z ebonitowymi kolczykami

U kowala w dzisiejszych czasach wg. się nie ulepsza tylko idzie się do gildyjnego. Co do bodzi to raczej się przydadzą bo jeżeli rib ma spore śr to chyba nie warto go palić u kowala.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ja zawsze próbowałem u kowala ; ) Riby nie są drogie a szkoda hajsu na bodzie/ gildijne. I myślę że to jest najbardziej opłacalne : ) Pozdrawiam !

Na negrosie ceny ribow sa male a ulepszenia u gildijnego droge

wiec bede ulepszal u zwyklego rib/fms

a reszte na dt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...