Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki serwer na 20 slotów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomóżcie, zakupiłem serwer na craftserv.pl i nie mam pomysłu jaki serwer zrobić ;( PvP? Surv+Frakcje ? a może skyblock? chyba że freebulid? niee zrobie creative! i tak się moje myśli kłócą... może pomożecie ?

x

Opublikowano

Powinienes zaplanowac to przed zakupieniem servera. Mi brakuje starych serverow. miasto z dzialkami lecz jest mozliwosc kupienia cuba poza miastem w dziczy

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Jak na 20 slotów to w sumie tylko FreeBuild może w pewnym stopniu wypalić. Jeśli będziesz dbał o serwer, rozwijał go, dobierzesz 'ogarniętą' Administrację to z czasem powiększysz sloty do oferty Iron bodajże.

Opublikowano

Wiesz ja założyłem serwer Frekcje (wony gildi) i zacząłem od 20 slotow teraz mam 40 i jest lajtowo da sie rozkręcić serwa lepiej zacząć od mniejszej ilosci slotow

wiec polecam ci zrobić jaki chcesz sloty nie grają roli przecież potem można sobie je zwiększyć prosząc o to hosting ;P

ja bym ci polecał zrobić

albo serw PVP albo WojnyFrakcji.

pozdrawiam

" Pamiętaj mimo wszystko dąż do spełnienia marzeń.

Trzymaj się mocno, mimo tylu ciężkich wydarzeń.

Życie nie jest takie proste, pamiętaj masz je jedno,

Dawaj z siebie wszystko na 100% to jest sedno ,,

Opublikowano

No właśnie, może zrobię taki serwer Freebuild z dropem ze stone ;p jobsy, teleporty, claimy ipt, itd.

lub jak mówi razor. zrobie duże miasto, i dużo wiosek ;d i bedzie mozna kupywac imm wieksze tym drozsze xD

x

Opublikowano

Bardzo doby pomysł :)

bierz sie do roboty :D

" Pamiętaj mimo wszystko dąż do spełnienia marzeń.

Trzymaj się mocno, mimo tylu ciężkich wydarzeń.

Życie nie jest takie proste, pamiętaj masz je jedno,

Dawaj z siebie wszystko na 100% to jest sedno ,,

Opublikowano

Free Build

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Opublikowano

Obejrz filmy z serwera Dcraft. Jest to bardzo stary serwer, z 2011 roku, i moim zdaniem najlepszy fb . byl premium i gralo na nim 20 na 40 osob. Mape mozesz na youtube jeszcze chyba zobaczyc. chodzilo o to , ze bylo miasto z dzialkami, vip mial pojazdy, z tego pluginu, budujesz , tabliczka i jezdzisz. I mogl kupic sobie teren. Bardzo ciekawa gra tam byla :)

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Obejrz filmy z serwera Dcraft. Jest to bardzo stary serwer, z 2011 roku, i moim zdaniem najlepszy fb . byl premium i gralo na nim 20 na 40 osob. Mape mozesz na youtube jeszcze chyba zobaczyc. chodzilo o to , ze bylo miasto z dzialkami, vip mial pojazdy, z tego pluginu, budujesz , tabliczka i jezdzisz. I mogl kupic sobie teren. Bardzo ciekawa gra tam byla :)

Taaa pamiętam go. Ja grałem na nim od 14 do 24 :D

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Opublikowano

TheBest weź pod uwagę, że na 20 slotowcach nikt nie zagra gdy będzie typ pvp czy skyblock. Pod takie coś to tylko FB, lub dla kumpli.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

1. zle zrobiles wybierajac hosting craftserve.pl nastepnym razem wybierz pukawka.pl lepsza cena lepsza stabilnosc i mozliwosc po 12 miesiacach wyplaty kasy na realna

2.Zrob dobry WIKINGOWY serwer FreeBuild Sam z checia na takim zagram !

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...