Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lol okropnie wyglada w 720 p

d'emploi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Kiedys na rozdzialce 1280x720 wszystko bylo ladne. Ale zmienilem na rozdzielczosc natywna minitora 1920x1080 mimo ze roznicy w wygladzie nie widzialem.

Dzis jak odmienilem na 1280x720 to wszystko wyglada okropnie.. Co zrobic by bylo jak wczesniej ?

Chodzi o to, ze nawet gdy ustawie rozdzialke monitora na 1280x720 i taka sama w grze to nie moge sie doczytac ile mam ap..

Opublikowano

Wejdź na pulpicie prawym przyciskiem na roździelczość i zobacz ile masz mhz przy roździelczości (odświeżanie kolorów monitora czy coś takiego),ustaw wartość na preferencje monitora(75/76mhz).

Do tego ustaw grafikę w lol'u na najwyższą(może Ci się coś przestawiło) oraz spróbuj zaaktualizować sterowniki do karty graficznej.

Opublikowano

podpinam się do pytania

jak mam fullhd grafę to jest pikne kolorki itp...

a jak przełączam na HD jak pan wyżej to mam okropne kolory wszystko zaciemnione...

Opublikowano

Nie ma się co dziwić że, pixeloza ci się załącza na monitorze fullHD, jak odpalasz na rozdziałce 1280x720,

Opublikowano

Nie wiem, czy ktoś tu ma problemy z czytaniem, ale JAKIŚ CZAS TEMU BYŁO WSZYSTKO OK.

Wiekszy problem jest z kolorami. Wszystko jest czarniejsze po zmianie rozdzielczosci..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...