Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UEFAlona - Korupcja,$$$ i Manipulacja

SUrban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak wiecie dzisiaj zostały podane losowania meczy w lidze mistrzów.Z tego co dzisiaj zauważyłem, to już wczoraj znane były ludziom wszystkie losowania.Ponadno znalazłem następnego twittera, na którym widać wszystkie wyniki meczów, które odbyły się dzień po ich wystawieniu.Wszystko to jest co dziwne dobrze napisane, wyniki się zgadzają i losowania też.
Dowód :zq36ir.jpg

Drugi :g8whl0.jpgCo o tym sądzicie? Zapraszam do dyskusji, pozdrawiam.
Moim zdaniem - Wszystko to jest ustawione i zrobione dla pieniędzy, w tych piłeczkach do losowania są pewnie jakieś magnesy czy cos.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

,,Uefalona'' ? - żebym cię zaraz nie pokarał hala dziecko ;)

tak btw. Barca trafiła na najgorszego z możliwych a Real teoretycznie łatwego, więc o co ci chodzi ? :/

Opublikowano

@up Mowa tu jest o losowanie do LM, więc po co dajesz jakieś bezsensowne filmiki?

Nie ma przeciwnika gorszego, lepszego. Np. taki Milan mógłby rozjebać Barcelona i Real :

@topic Nie wiem co o tym myśleć. Dziwne.

ab1aut.jpg

Opublikowano

@up Mowa tu jest o losowanie do LM, więc po co dajesz jakieś bezsensowne filmiki?

Nie ma przeciwnika gorszego, lepszego. Np. taki Milan mógłby rozjebać Barcelona i Real :

@topic Nie wiem co o tym myśleć. Dziwne.

Jezu napisał Ufealona no to u odpowiedziałem nie będę przepisywał całego filmu, pomyśl...

Opublikowano

Chuj najwyzej dostane warna.
Skad sie biora takie zejby jak Ty? Mowie ze wszystko jest ustawione i te losowania nie sa zadnym losowaniem bo wszystko jest juz ustalone? Po chuj juz wjezdzasz mi z realem i jakims hala dzieci? PUTA EL BARCA!

Opublikowano

phi phi phi :D Niby puta, a nie dawno 5-0 w dupke bez mydełka :c . Piosenka ma motyw odpowiedzi na twój post .

''W spotkaniu z Elche, sędzia Madrycki klub obdarował zwycięstwem . Odpowiedź HALA DZIECI natychmiastowa : Zamknijcie mordy, JESTESCIE UEFALONA.

Jak masz ból dupy, że UEFA ułożyła taki terminarz, że mieliście 1 dzień odpoczynku mniej, bo jak by było inaczej to byście wszystko wygrali, to wyślij zażalenie i prośbę do Michel'a Platiniego o abdykcję .

Opublikowano

5-0 w dupkę? Nie dawno? Haha, no troche od tego czasu mineło- 6 meczy, w których farsa z realem nie umiala wygrac :c.
Czy ja mam ból dupy ? Robie normalną dyskusje w którą wbija jakiś chujowy kacperek i robi offtop na temat hala dziec.Wypierdalaj stad leszczu

Opublikowano

Do tematu dzieciaczki... jeśli mielibyście na tyle rozumu by zadać sobie pytanie, jakie może być najprostsze wyjaśnienie. Otóż niektórzy by zrobić zamieszanie wypisują wszystkie możliwe pary, a ze względu na to iż kluby z tego samego kraju i grupy nie mogą jeszcze wpaść na siebie ułatwia sprawę.

Poprawne wytypowanie połowy par to prawdopodobieństwo około 5-6% ale Wy dalej żyjcie sobie teoriami spiskowymi.

@SUrban - kiedy Real wygra lige mistrzów? Uefa musi im chyba łatwiejszych rywali podkładać, bo rok temu dostali United to sędzia musiał interweniować wyrzuceniem Naniego.

The past has gone

Opublikowano

5-0 w dupkę? Nie dawno? Haha, no troche od tego czasu mineło- 6 meczy, w których farsa z realem nie umiala wygrac :c.

Czy ja mam ból dupy ? Robie normalną dyskusje w którą wbija jakiś chujowy kacperek i robi offtop na temat hala dziec.Wypierdalaj stad leszczu

Bo była prawie bez trenera ? Lol nikt nimi nie umiał kierować .

Dobra dobra, własnie kiedy to Real wygra ligę ? Bo zaczyna się tak jak rok temu, 5 punktów w dupke <3

Normalną dyskusje ? Uefalona to chyba nie prawidłowa nazwa '' hala dzieciaczku '' . Czekamy na zwycięstwo w lidze i w lidze mistrzów !

PS.: Naucz się przecinki stawiać :* Tyle na dzisiaj, pa kotku :3

Opublikowano

Polecam maść na ból dupy gimbom , którzy nie potrafią uszanować drugiego klubu. Tacy kibice , a na meczach nie byli.

Co ma bycie kibicem, do obecności na meczach ? Może ktoś akurat nie ma pieniędzy aby jechać na mecz ? Ja tobie polecam kupić mózg .

ps.: Oczywiście, np.: Man City - Man Utd, sie kochają .

Opublikowano

Do tematu dzieciaczki... jeśli mielibyście na tyle rozumu by zadać sobie pytanie, jakie może być najprostsze wyjaśnienie. Otóż niektórzy by zrobić zamieszanie wypisują wszystkie możliwe pary, a ze względu na to iż kluby z tego samego kraju i grupy nie mogą jeszcze wpaść na siebie ułatwia sprawę.

Poprawne wytypowanie połowy par to prawdopodobieństwo około 5-6% ale Wy dalej żyjcie sobie teoriami spiskowymi.

@SUrban - kiedy Real wygra lige mistrzów? Uefa musi im chyba łatwiejszych rywali podkładać, bo rok temu dostali United to sędzia musiał interweniować wyrzuceniem Naniego.

City i Borussia w grupie a potem United. Łatwi rywale? No nie wiem. ;)

Nie wiem o co się spinacie i się w to nie mieszam, ale wygląda to jak totalna dziecinada.

Kacperovsky i nie wiem co Ty masz zamiar tutaj udowodnić, piernicząc te same rzeczy praktycznie od kilku miesięcy, tak samo reszta. Szkoda słów.

Opublikowano

Brakowało mi cie misiaczku, a że była La Manita napisałem 1 raz . Uzupełnij informację

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To na pewno jest ustawione a wszystko przez pieniadze. Euefa i Fifa tez sa strasznie pazerni na kase ( to pokazuje miedzy innymi sytuacja z organizacja MŚ w Katarze, sa gotowi przesunac date odbycia sie tej imprezy zeby tylko zarobic sporo $ )

Opublikowano

To na pewno jest ustawione a wszystko przez pieniadze. Euefa i Fifa tez sa strasznie pazerni na kase ( to pokazuje miedzy innymi sytuacja z organizacja MŚ w Katarze, sa gotowi przesunac date odbycia sie tej imprezy zeby tylko zarobic sporo $ )

Użyj mózgu człowieku . Sam zapierdzielaj pełne 90 minut w 45+ stopniowym słońcu .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...