Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] No kupowanie skórki

TheSznajper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No a więc chce kupić koledze skina. Lecz nie mogę bo pokazuje, że '' Mam go za krótko w znajomych '' a mam go już przynajmniej 1.5 miesiąca w znajomych. Nie wiem co się dzieje i jak temu zaradzić. Od razu mówię, iż mam wystarczającą ilość RP. A mój kumpel ma 21 lvl. A ja osobiście mam 30 lvl.

Opublikowano

Witaj Snajper678!

Jest mi przykro, że posiadasz problem z League of Legends. Mam do ciebie jedno standardowe pytanie - usuwałeś lub on usuwał, bądź ignorował na pewien czas ciebie z listy znajomych? Jest to najczęstsza przyczyna, którą gracze League of Legends pomijają. Jeżeli myślicie, że wszystko jest w porządku i nie zrobiliście żadnej rzeczy, która sprzeciwiałaby się z wymogami wysyłania/kupowania prezentów dla znajomego, w tym wypadku polecamy polskiego, lub angielskiego supporta League of Legends, który znajduje się w poniższym linku:

https://support.leagueoflegends.com/anonymous_requests/new

Daj mi znać, jeżeli masz jeszcze jakieś pytania!

Pozdrawiam,

LeeSinor

8372383248.png
Opublikowano

Pewnie te 1,5 miesiąca to tak naprawdę 1,5 tyg, poczekaj tak z tydzień. Na twoim miejscu bym teraz nie kupował, bo na snowdown mają wejść mystery gifty, więc będziesz mógł mu kupić pare losowych skinów ;)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Pewnie te 1,5 miesiąca to tak naprawdę 1,5 tyg, poczekaj tak z tydzień. Na twoim miejscu bym teraz nie kupował, bo na snowdown mają wejść mystery gifty, więc będziesz mógł mu kupić pare losowych skinów ;)

Mówisz, że nie potrafię liczyć? Na pewno jest to 1.5 miesiąca.

Opublikowano

Moim zdaniem któryś z was zaburzył to 1.5 miesiąca i albo " na moment " zablokował Cie, zignorował lub po prostu usunął. Moja rada- poczekaj jeszcze troche- sprawdzaj codziennie czy możesz już wysłać i najpóźniej za 2 tygodnie dokonasz tego ponownie :)

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...