Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Świąteczny zlot kierowców społeczności MPC Forum - oczami użytkowników

TheVolume

Jak ma wyglądać zlot?  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Data spotkania

• Sobota 21.12.2013r.
    • Niedziela 22.12.2013r.
    • Sobota 28.12.2013r.
    • Niedziela 29.12.2013r.
  2. 2. Auta, którymi si? spotkamy?

3. 3. Plan wydarze?

• Spotkanie, rozmowy, pami?tkowe SS'y, przejazd ulicami world'a, mini konkursy, zako?czenie
    • Spotkanie, rozmowy, pami?tkowe SS'y, mini konkursy, zako?czenie
    • Spotkanie, rozmowy, pami?tkowe SS'y, przejazd ulicami world'a, zabawa w policjantów i z?odziei, mini konkursy, zako?czenie
    • Spotkanie, rozmowy, pami?tkowe SS'y, zabawa w policjantów i z?odziei, mini konkursy, zako?czenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

81445938384720726663.png

Witam wszystkich!
Mam zaszczyt przedstawić Wam temat, w którym możecie opublikować swoją wizję zlotu.
Własne zdanie można wyrazić odpowiadając w ankiecie, a jeśli macie sugestie, które nie zostały w niej podane (limit trzech pytań), macie możliwość opisania jej w poście pod tematem.

Ostrzeżenia/Regulamin tematu:
Każdy post nie związany z tematem będzie karany jako spam.
Nie oceniamy sugestii innych użytkowników, każdy ma swoje zdanie, które może tutaj opublikować.
W tym wątku obowiązuje Regulamin Globalny MPC Forum oraz Regulamin Lokalny Need For Speed World.

Zanim napiszesz pytanie/sugestię, zapoznaj się z poniższymi zagadnieniami:
1 pytanie (ankieta) - dotyczy daty zlotu, chyba nie muszę tłumaczyć
2 pytanie (ankieta) - dotyczy aut, którymi się spotkamy.
3 pytanie (ankieta) - dotyczy planu wydarzeń, krótko o poszczególnych eventach:
Spotkanie - przyjazd wszystkich kierowców na określone miejsce (miejscówka MPC Racing Team) - SS zostanie podany w oficjalnym temacie
Rozmowy - każdy biorący udział w zlocie ma obowiązek wejść na public-ts3.pl na kanał VIP.0, sub kanał "Gramy w Need For Speed World - Apex-EU"
Pamiątkowe SS'y - ustawiamy się w omówionej na rozmowach formacji, robimy grupowe SS'y
Przejazd ulicami world'a - przejeżdżamy określoną trasę (jeśli ten szyk wydażeń zostanie wybrany, mapa z trasą pojawi się w oficjalnym temacie). Prowadzący zlot będą pilotowali - podawali kierunek jazdy.
Mini konkursy - zwykle wyścigi - różne konkurencje, zostaną one opisane w oficjalnym temacie (będą nagrody!).
Zabawa w policjantów i złodziei - Dzielimy się na grupy (ilość grup zależy od liczby chętnch), jedna grupa to 8 osób, w każdej grupie znajdzie się 5 policjantów oraz 3 złodziei - dokładny opis tej zabawy będzie dostępny w oficjalnym temacie (jeśli ten układ wydarzeń zostanie wybrany)
Zakończenie - Nastąpi, jeśli plan wydarzeń dobiegnie końca. Po zakończeniu jest możliwość dalszej rozmowy na TeamSpeak oraz rozgrywania wyścigów między sobą (kierowców MPC Racing Team zapraszam do rozgrywania pojedynków w tym czasie)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Specjalnie robię sobie na botach konto bo takie oferty za IGC teraz są, że jpd. :D Wpadnę się pochwalić. xD

PS Odpuśćmy sobie ten przejazd ulicami.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ja bym raczej zmienił zabawe Policja Złodziej na wyścigi drużynowe :P Można to nazwać dowolnie, tak jak nasza nocna jazda.

Ale zobaczymy nie wiem i tak czy dam rade zawitac jestem dostępny albo w piątek około 20 albo dopiero w poniedziałe ale niedziela tez wchodzi w gre

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Specjalnie robię sobie na botach konto bo takie oferty za IGC teraz są, że jpd. :D Wpadnę się pochwalić. xD

PS Odpuśćmy sobie ten przejazd ulicami.

Zadecydują o tym wyniki ankiety ;)

Ja bym raczej zmienił zabawe Policja Złodziej na wyścigi drużynowe :P Można to nazwać dowolnie, tak jak nasza nocna jazda.

Ale zobaczymy nie wiem i tak czy dam rade zawitac jestem dostępny albo w piątek około 20 albo dopiero w poniedziałe ale niedziela tez wchodzi w gre

Policjanci i złodzieje to typowa zabawa, będzie ciekawie ;)

Natomiast Wyścigi Drużynowe pojawią się w jednym z mini konkursów ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Moim zdaniem zlot w tą niedzielę/sobotę i za tydzień o 19 i będzie fajnie.

Na zlocie:

Spotkanie, rozmowy, pamiątkowe SS'y, zabawa w policjantów i złodziei, mini konkursy, zakończenie

Może załatwię i będzie losowanie jakiejś gry na zlocie.

Przypominam, że temat (dyskusja) trwa do środy, do 22.

Opublikowano

Bedzie konieczny jakiś napis MPC np. na masce?

Nie, będziemy się komunikować za pomocą TS3 (tam też będą podawane wszystkie informacje na bieżąco), więc nie powinno być problemu z rozpoznaniem kierowcy.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Czas głosowania dobiegł końca.

Wybrane warianty:

1. Data spotkania - Sobota 21.12.2013r.

2. Auta, którymi się spotkamy? - Porsche

3. Plan wydarzeń - Spotkanie, rozmowy, pamiątkowe SS'y, przejazd ulicami world'a, zabawa w policjantów i złodziei, mini konkursy, zakończenie

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...