Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardziej głupio się nie dało zrobić ?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o reklame wedla gdzie ten śmieszny renifer śpiewa zimny biel .. GDZIE TU KURW ŚNIEG JA SIĘ PYTAM !!! Albo reklamy neonetu czy czego gdzie babka patrzy w 2 różne strony albo reklama w której babka krzyczy HELEHELELELE. I teraz pytanie. Bardziej chujowo się nie dało ?

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

porównaj stare reklamy biedronki które jeszcze uszły a nawet trzymały dosyć wysoki poziom a patrz jak jest teraz

tak może być bardziej chujowo np: reklama odido ja nie wiem czy te dziecko jest przyjebane głodem czy zaraz zostanie zgwałcone przez ojca czy jest chory umysłowo czy poprostu jest smutne i wolniej się rozwija

zawsze mnie to męczyło odkąd zobaczyłem tą reklame

to samo reklama vanisha i ten licznik czasu gdzie seknuda ma 22 milisekundy no pls ale robienie w chuja ludzi

­

Opublikowano

Nie ma co gadać ale niektóre reklamy nawet są fajne i można je obejrzeć. Ale jak widzę taką reklamę oleole czy reklamę plusa gdzie połowa ludu się drze to aż mnie huj strzela... Ogólnie większa połowa to totalna porażka mają być śmieszne i przyciągać ludzi a działają WKURWIAJĄCO

Opublikowano

Reklamy ogólnie mają przyciągać, bawić więc nie dziw się, że ich autorzy prześcigają się tworząc coraz większe debilizmy.

Chociaż przyznam, że niektóre z tych reklam są dosyć zabawne, ale to raczej przez ich bezsensowność ;d

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Chodzi mi o reklame wedla gdzie ten śmieszny renifer śpiewa zimny biel .. GDZIE TU KURW ŚNIEG JA SIĘ PYTAM !!! Albo reklamy neonetu czy czego gdzie babka patrzy w 2 różne strony albo reklama w której babka krzyczy HELEHELELELE. I teraz pytanie. Bardziej chujowo się nie dało ?

sprzedaj telewizor to reklam nie będzie <3 a tak serio.., reklamy jak reklamy, beznadziejne jak wszystkie, nic nowego w nich nie widzę.. :)

Opublikowano

Telewizja ryje mózg <3 Najlepsza reklama ever to ten Mikołaj z coca-coli.

Opublikowano

Nju mobajl ma fajne reklamy, żartobliwe przekazanie, ale słowa dobrze są przystosowane do danej scenki z reklamy .

A ta żałosna reklama oleole.pl .... WTF ... SILAAAAA !

Opublikowano

Reklamy sa specjalnie tak robione by zostaly w mozgu i jak wyjdziesz na dwor to bedziesz o niej gadac z kolegami.

Zobaczysz taka poj**ana reklama i ja zapamietasz bo jest tak glupia.

To Ci zostanie w glowie i bedziesz o tym przez jakis czas i noz widelec kupisz cos, lub zamowisz usloge.

Ja pamietam te glupie reklamy Heyah, to byly idiotyczne reklamy. Ale widzisz, pamietam je do dzis, a o to chodzi nadawcom tej reklamy

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...