Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCHard.pl [Serwer Hardcore][Wielka Reaktywacja][Autorskie Pluginy][1.7.2,1.7.4][Start Piątek 20.12.2013]

ex0tic_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

87269764087086163919.png

62809868753211330565.png

Nazwa:Mchard

Sloty:300

Premium:NIE

PvP:TAK

Moby:TAK

BiałaLista:NIE

Tryb:hardcore

31314083193404291837.png

HeadAdmini:

Digitalix96

ex0tic_PL

OwcaxD

BerdPL

Admini:

chemo21

Moderatorzy:

BRAK

Helperzy:

RavSkorpion

Skowero

58422467062685998050.png

Czym jest serwer MCHard.pl?
Serwer MCHard.pl jest jedynym w swoim rodzaju serwerem HARDCORE z TRZEMA życiami oraz możliwością założenia gildii.
Polega on na zebraniu znajomych(ekipy), założeniu gildii jak i podbijaniu wraz z przejęciem wrogich cuboidów!
Oczywiście druga gildia może odbić swój cuboid. Więcej informacji o tym znajdziecie na serwerze.
Ważnym aspektem serwera jest to, że TNT jest wyłączone przez całą noc tj. od 24:00 do 12:00 rano, więc nie musicie zasypiać z myślą o tym, że ktoś może wam wtargnąć do "zamku".
Cobblowanie po wybuchu również jest zablokowane.
Drugą ważną sprawą jest to, że serwer jest Non-Premium/Premium, czyli każdy z was może zagrać!
Serwer działa na wersjach 1.7.2 i 1.7.4. Posiadamy autorskie pluginy!
Jako jedyni w Polsce mamy swoją historie! Od 2012 roku (dokładnie 24 grudnia) nasz serwer znajduje
się w sieci.
W najnowszej edycjii możecie liczyć na wiele zmian i nowości, których nie było. Najnowsze biomy z wersji Minecraft'a 1.7.2 są dostępne!

Brak itemshopów,każdy ma równe szanse!
Zapraszamy! Nie może Ciebie zabraknąć!
Dodatkowo wszyscy, którzy grali na poprzednich edycjach otrzymali już UNBANY!

WIELKI START JUŻ 20 GRUDNIA O GODZINIE 17:00! Dodaj już dziś ip do listy serwerów i czekaj na więcej informacji w opisie serwera!

01002879353926746660.png

miniatura.png

Opublikowano

Na serwerze są tylko 2 pluginy: Logowanie i reszta w 1 :)

@Edit: 4 pluginy 2 jak wyzej i zmodyfikowane WE I WG dla podstawowych spraw ;p

Zbieram jak większość +!

Opublikowano

no mam nadzieje że serwer wypali. grałem na nim dość długo tak więc wiem co mówię.. mam nadzieje że znowu nie upadnie.. tyle.

41099282381060526874.png

Opublikowano

oby się wam powiodło i serwer się rozkręcił, wasz serwer swojego czasu był lepszy niż emcehace ale tam youtuber ich wybił -.- w każdym razie Powodzenia & na pewno zagram ;)

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Znam dobrze Digitalixa i jesli to co on mi pokazywal bedzie na serwerze , zawitam na 100%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...