Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Problem] Custom Skins.

Witam,

Mam pytanie dotyczące tworzenia Custom Skins do gry League of Legends. Mianowicie wiem, że potrzebny jest jakiś skrypt czy coś w ten deseń do Photo Shop'a. Tutaj poprosił bym o podanie dokładnej nazwy ewentualnie poradnika jak to zrobić. Jeśli nie, to wystarczy sama nazwa resztą sam się zajmę. Dodatkowo prosiłbym osoby, które się na tym znają oraz zajmują o jakieś dokładniejsze informacjie o ewentualnych zmianach w tworzeniu skinów w związku z ostatnio zaistaniłym problemem poprawnego ich działania. Dodam jeszcze, że chodzi mi o tworzenie zupełnie nowych modeli nie tylko zmiana kolorów. Z góry dzięki. Liczę na szybką odpowiedź i do zobaczenia w grze. Życzę również miło spędzonych świąt w gronie najbliższych.

LeatherCraft

Opublikowano

Przepraszam za ten post ale martwi mnie, że mój temat ma 0 wyświetleś i 0 komentarzy. Czy to nie jest jakiś błąd? Na przykład ten temat nie wyświetla się innym?

[Edycja 16.12.13 22:50] Po napisaniu tego postu pojawiły się wyświetlenia :/ Wiem także że złamałem regulamin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...