Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Portal spolecznosciowy.

McLewis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Darmowy hosting

- Wygląd

- Brak zawartości która by mnie zaciekawiła

- Przy rejestracji "Przepisz kod z obrazka" to tekst.... Z moim poziomem wiedzy o c++ w godzinę zapcham ci bazę danych, ale ok...

- Trochę przestażały ten html... (Dodaj <!DOCTYPE HTML>)

+ Chciało ci się

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

Darmowy hosting... jeszcze. Wyglad do zmiany tak samo jak z trescia. Tekst z obrazka do zmiany... Bardziej prosilbym o ocene skryptow php takich jak wiadomosci, dodawania postow, wyszukiwania userow i edycji profilu. Nawet sie nie zarejestrowales....

OFF.

Opublikowano

jeżeli chodzi o szablon to lipne pozycjonowanie strony ,skrypty nawet ok ale stanowczo za mało tego.

Dodatkiem jest brak dynamiczności strony - zainteresuj sie językiem js

Opublikowano

W przyszlosci to wszystko poprawie. Aale teraz prosze o oceny /10...

i jest jeszcze wiadomosci edytuj profil, szukaj usera, tablica, komentowanie

OFF.

Opublikowano

ja widze tam tylko miejsce na wpisanie nazwy użytkownika ale buttona już nie .. jedyne co mi sie podoba to nazwa

Osobiście pomagam tylko na PW lub e-mail

-----------------------------------------------------------------

https://github.com/smietanka

Opublikowano

W takim razie do poprzedniego postu dodaję 1/10 chyba że się da to 0/10

Tak mnie ciekawi, czy zrobilbys kiedykolwiek taka strone...

OFF.

Opublikowano

przy przerabianiu szablonu użyj HTML5 i zlikwiduj błędy :)

A tak to strona jak strona nic wielkiego,kilka linijek htmlu(4),css i proste skrypty php.

Opublikowano

Może do oceny oddasz finalny produkt, bo wnioskując z poprzednich komentarzy nic ciekawego tam nie ma. I nie zamierzam się rejestrować, bo tematem jest ocena a nie testowanie.

Tak więc poleciłbym zachęcić potencjalnych użytkowników ciekawszym wyglądem strony głównej. W chwili obecnej, na pierwszy rzut oka nie przypomina to portalu społecznościowego, a raczej stronę firmową wykonaną dziesięć lat wstecz.

Mój post nie ma na celu obrażania twojej pracy. Oceniać można tylko coś co jest już skończone. Więc jeżeli pokażesz nam skończony portal, z chęcią rozpiszę się na jego temat bardziej szczegółowo.

gamedevmania.com

Opublikowano

Taką? Nie bo żadnemu debilowi by się nie chciało pisać czegoś co już jest bo i tak by nikt z tego nie korzystał.

By nie było ,że nic nie umiem to screen z projektu nad ,którym pracuję:

lp-qfrfgttmpfezegmvcaqu.jpg

Oraz 2 screen tej samej gry:

yf-vaaxpmpchwoiifsbragc.jpg

Jak sądzisz ,że znalazłem tylko obrazek to wejdź chociażby tu:

http://MPCforum.pl/

Ocena? Ogólna to 0/10 ,ale za chęci masz 1/10

Opublikowano

Może do oceny oddasz finalny produkt, bo wnioskując z poprzednich komentarzy nic ciekawego tam nie ma. I nie zamierzam się rejestrować, bo tematem jest ocena a nie testowanie.

Tak więc poleciłbym zachęcić potencjalnych użytkowników ciekawszym wyglądem strony głównej. W chwili obecnej, na pierwszy rzut oka nie przypomina to portalu społecznościowego, a raczej stronę firmową wykonaną dziesięć lat wstecz.

Mój post nie ma na celu obrażania twojej pracy. Oceniać można tylko coś co jest już skończone. Więc jeżeli pokażesz nam skończony portal, z chęcią rozpiszę się na jego temat bardziej szczegółowo.

Okej... Masz racje. Strona zamknieta. Dam ponownie do oceny jak skoncze.

OFF.

Opublikowano

A więc odpowiem ci. Tak! Zrobiłem już rok temu ;) Niestety nie miałem czasu się nią opiekować więc została zamknięta :D

P.S. Teraz widzę szablon z gotowca o.O ciekawe...

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

wiadomo jest że takiej strony już nie wypromujesz ...

powody?

-Są o wiele lepsze (pod względem kodu,grafiki)

-niektóre mają własne API

Niewiem czy jest sens tworzenia "takiego czegoś", bo nikt z tego nie będzie korzystał

Opublikowano

Nie pokazuj tego tutaj proszę.

Zostanę sponsorem. Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dofinansowania projektu a okaże się on ciekawy jestem w stanie zasponsorować część lub jego całość.

Opublikowano

Nie podoba mi się ta stronka ;x.

Portal społecznościowy dla gimbusów?

Rozumiem jakieś jeszcze forum wielotematyczne na cba albo forum reklamowe jakieś albo coś takiego.

Zaczynasz zabawę z programowaniem tworzeniem stron www?Popracuj jeszcze zrób sobie stronę o jakimś adresie i nie ujawniaj nikomu jej.

Polecam aby zacząć zabawę z forami itp z silnikiem MyBB potem inne.

50 100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600

Potrzebujesz pomocy przy Serwerze MineCrafta?Pisz PW 

Pomogłem ?Daj like !to Cię nie kosztuje a mnie motywuje :) 

Opublikowano

2/10 takie sobie, wygląd słaby, niewiele można, plusem jest łatwa obsługa w telefonie

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...