Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sezon 4 ogole pytanie

grzesiiuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam podobno na poczatek 4 sezonu bedzie trzeba rozegrac 10 gier i znow nas gdzies przydzieli ? czy to prawda ? i jak jestem w zlocie spadnę niżej ? lub z srebra ? dziękuje wszystkim za odpowiedzi i nagradzam :)

Opublikowano

Nie,będzie tak że zagrasz 1 rankeda po czym przydzieli Cię do dywizji po Twoim obecnym MMR :)

ale do dywizji jak jestem w zlocie to w zlocie czy do srebra ?

Opublikowano

ale do dywizji jak jestem w zlocie to w zlocie czy do srebra ?

A powiedz ile teraz dostajesz i ile tracisz za przegraną wojnę,to Ci postaram przybliżyć gdzie Cię "wywali".

Opublikowano

Wszystko zależy od Twojego MMR. Jak masz wysokie, możesz trafić do golda.

NO A JAK NA 2 KONCIE MAM SREBRO TO TAM MOŻNE MNIE DO GOLDA DAĆ CZY TYLKO SREBRO ? CZY TO TYLKO MMR WYSOKI JEST GDZIEŚ O TYM JAKIŚ ARTYKUŁ

A powiedz ile teraz dostajesz i ile tracisz za przegraną wojnę,to Ci postaram przybliżyć gdzie Cię "wywali".

DOSTAJE PO 23 A ODEJMUJE 17 jakos tak

Opublikowano

NO A JAK NA 2 KONCIE MAM SREBRO TO TAM MOŻNE MNIE DO GOLDA DAĆ CZY TYLKO SREBRO ? CZY TO TYLKO MMR WYSOKI JEST GDZIEŚ O TYM JAKIŚ ARTYKUŁ

To może Cię wyrzucić nawet wyżej ;)

Opublikowano

Możesz dostawać po +25, a odejmować Ci może po -17, ale to nie znaczy że masz wysokie MMR.

Tego po prostu się sprawdzić nie da, trzeba poczekać :)

279981407253602336505.png
Opublikowano

Całe założenia na sezon 4 jest takie, aby zblizyć mmr wszystkich graczy do poziomu silvera/golda, aby nie było czegoś takiego, że ktoś uczył się grać w s3, przez co ma teraz słabe mmr w s4.

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...