Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobra ta karta?

azusekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzam kupić tego oto radeona: Radeon R7 260X MSI 2GB DDR5 DVI&HDMI&DP (PCI-E) OC

I mam pytanie dobra ta karta? gdy zobaczyłem na internet to można na tej karcie odpalić bf4 na ultra w fullhd lecz ja nie potrzebuje fullhd ponieważ mam monitor klockowaty..

I mam pytanie dobra ta karta i zadziała mi na tym płynnie bf4 na ultra w rozdzielczości 1024?

Sprzęt który będę miał:

Karta Graficzna: Radeon R7 260X MSI 2GB DDR5 DVI&HDMI&DP (PCI-E) OC

Procesor: Intel Core i5 3350P LGA 1155 BOX

Ram: 11GB Ram ddr3

Windows 8 pro 64 bit

Opublikowano

Pierwsze zamawiasz a teraz się pytasz, trochę to dziwne.

Ponieważ to nie ja zamawiałem lecz wujek.. Ale się pytam czy ta karta jest dobra i czy bf4 pójdzie na niej na ultra w rozdzielczości 1024.

Opublikowano

Może na wysokich. Trochę źle złożony zestaw.

W tej cenie może miałbyś gtx 760 na pewne ultra w tej rozdzielczości i na wysokie w 1980x1080.

Podaj resztę podzespołów.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Zasilacz: Corsair CS-M CS750M - 80Plus Gold 750W

Może na wysokich. Trochę źle złożony zestaw.

W tej cenie może miałbyś gtx 760 na pewne ultra w tej rozdzielczości i na wysokie w 1980x1080.

Podaj resztę podzespołów.

Komputer zamawiał i złożył mój wujek.

Opublikowano

Karta Graficzna: Radeon R7 260X MSI 2GB DDR5 DVI&HDMI&DP (PCI-E) OC - 549zł

Procesor: Intel Core i5 3350P LGA 1155 BOX - 610zł

Ram: 11GB Ram ddr3 - Moje 5GB ram+ te nowe 6gb ram- 326zł

Windows 8 pro 64 bit - Już mam.

Zasilacz: Corsair CS-M CS750M - 80Plus Gold 750W - 418zł

Płyta Główna: Gigabyte GA-B75M-HD3 Intel B75 LGA1155 (PCX/VGA/DZW/GLAN/SATA3/USB3/DDR3) - 203zł

Razem: 2116zł

Opublikowano

W tej cenie to miałbyś zestaw do ultra na 1980x1080, a Twój wujek chyba nie składał nigdy zestawu:

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=79728&s=31138&s=74018&s=70749&s=73693

Na tym pograsz na ultra, a zestaw Twojego wujka na 1980x1080 na średnie.

Twój wujek zna się na komputerach? Bo ten zestaw jest śmieszny.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Zna się na komórkach bardziej.. I nie chcę na fullhd grać bo mi to nie potrzebne a bez fullhd w rozdzielczości 1024 to na jakie ustawienia mogę liczyć? (bf4)

@edit można odwołać jeszcze zamówienie..Lecz wtedy dopiero pod choinkę mogę dostać max karte i procesor za max. 1100... więc nie wiem czy się opłaca..

Opublikowano

Zna się na komórkach bardziej.. I nie chcę na fullhd grać bo mi to nie potrzebne a bez fullhd w rozdzielczości 1024 to na jakie ustawienia mogę liczyć? (bf4)

Pewnie wysokie. Pewnie później wymienisz monitor na 1980x1980 i nie będziesz zadowolony.

Następnym razem poproś o złożenie zestawu kogoś kto się zna.

Down Przecież autor ma 5GB RAM, więc po dołożeniu 2GB RAM miałby już 7GB RAM, a to dość dużo.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

RADTOR 2GB ramu, wygrałeś xDDDDDDDDD

Weź to zmień bo jeszcze ktoś weźmie.

graphic.png

Opublikowano

@UP

On napisał że posiada 5GB RAMU swojego -.-

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Czyli ten gtx 650 ti boost o wiele lepszy i moglbym na tej karcie liczyc spokojnie na wysokie ?

Przepraszam pomylilem sie ten r7 260 x jest gorszy od 650? Jak tak to zmieniam na 650

Opublikowano

Czyli ten gtx 650 ti boost o wiele lepszy i moglbym na tej karcie liczyc spokojnie na wysokie ?

Przepraszam pomylilem sie ten r7 260 x jest gorszy od 650? Jak tak to zmieniam na 650

Zwykły gtx 650 nie jest wydajniejszy, ale ti boost trochę tak.

To masz ten zestaw czy nie?

Bo podobno już zamówiony.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Czyli dostaniesz kartę i procek , ale bez rreszty części ?

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Ale zaś Radtor nie gadaj, że za 2,2k jest zestaw do ultra w FHD... 650 starczy na med-high.

Zestaw, który podałem jest do ultra w FHD, więc nie pisz bzdur.

Teraz zauważyłem, że zestaw bez obudowy, dysku i nagrywarki. Myślałem, że na tel mi się coś nie otworzyło. Gdyby brał wszystkie podzespoły, nie dałoby rady.
Zresztą to ultra na 280X też nie jest takie pewne ;) Zawsze się może trafić spadek do 40 klatek.
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ale zaś Radtor nie gadaj, że za 2,2k jest zestaw do ultra w FHD... 650 starczy na med-high.

Zestaw, który podałem jest do ultra w FHD, więc nie pisz bzdur.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...