Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fifa 14

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, czy w fife 14 naprawili te jebany bugi jakie były w 13?

Np.

-Podałem do bramkarza ten przepuścił i samobój

-Na pustą bramkę, strzały dobre, gałka normalnie w lewo lekko siła strzału i nie trafił

-Stoję a zawodnik przeszedł prze ze mnie piłka się odbiła i pod jego nogami wylądowała

-Wykopuję piłkę bramkarzem a tu inny zawodnik i kurw przyblokował mnie to strzelił gola.

-Przewracają mnie inny zawodnicy ciągle, a faulu nie ma

-Przewróciłem się w polu karnym a inny zawodnik się o mnie potknął i karny

I tu mam jeszcze pytanie odnośnie fify 13:

Czy jak powychodziłem tam z 4x z meczu to później ten % NU powiększy mi się? bo nie chce mniej kasy ciągle dostawać, a wywalało mnie z gry przez neta

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Po pierwsze, jako moderator powinieneś wykazać chociaż odrobinę kultury.

Po drugie, większość wymienionych przez Ciebie punktów to nie bugi, ale postaram się odpowiedzieć i spełnić Twoje oczekiwania. Z twoich pytań wynika, że nie znasz się na piłce kompletnie.

- To nie bug? Jeżeli bramkarz przepuścił, to najprawdopodobniej jest słabo uzdolniony lub nadarzył się taki wypadek, że w piłkę niestety nie trafił, zdarza się.

- Kolejny nie bug, jako iż EA stawia nacisk na inteligencję zawodników piłkarz taki, zależy od jego statystyk może z prostego problemu nie strzelić, chyba, że strzeliłeś leciutko po ziemi, to co innego. Postaram Ci się to troszeczkę wyjaśnić, pusta bramka, tylko Ty, starasz się strzelić jak najbardziej spektakularnego gola (Ty = zawodnik), pod wpływem emocji przestrzelasz, proste, zawodnicy nie są robotami.

- Nie przydarzyło mi się coś takiego w 14, za to w 13 notorycznie było, także potwierdzam, naprawione.

- Aha, to fajnie.

- Zauważ, że samo przewrócenie zawodnika to nie jest faul, równie dobrze możesz powiedzieć, że jak zawodnik Cię wyprzedził i blokuje Ci dostęp do piłki to jest to faul, bo Cię dotyka. Zależy to od siły zawodnika, wiadomo, że jak wybiegniesz takim Benteke to i stado bawołów przepchasz.

- To chyba meczu nie widziałeś, co sędziego to obchodzi, że ty się przewróciłeś? Równie dobrze ja mogę zrobić wślizg tak aby przeciwnik się o mnie potknął i powiedzieć, że mokra murawa ;_;

CWpuE1z.png

Remigiusz mówią mi.

Opublikowano

To się jeszcze spytam:

"Czy jak powychodziłem tam z 4x z meczu to później ten % NU powiększy mi się? bo nie chce mniej kasy ciągle dostawać, a wywalało mnie z gry przez neta"

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Budowniczy
Opublikowano

Co do coinsów to jak wychodzisz z meczu (nie skończonego jeszcze) to jej nie dostaniesz.

Tak samo jakbyś grał i tamten by wyszedł to, ani ty, ani on nie dostaniecie.

A te % nie powiększą się.

Jest tylko jedno...

MUSISZ GRAĆ :)

Opublikowano

Co do coinsów to jak wychodzisz z meczu (nie skończonego jeszcze) to jej nie dostaniesz.

Tak samo jakbyś grał i tamten by wyszedł to, ani ty, ani on nie dostaniecie.

A te % nie powiększą się.

Jest tylko jedno...

MUSISZ GRAĆ :)

No to bardzo ciekawe co piszesz...

Współczynnik się powiększa.Testowane,sprawdzone

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...