Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki wybrać hosting ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 Jaki wybrać hosting pod stronę firmy

2 Czy domeny trzeba wykupić (jaki jest koszt domeny z .pl na końcu ?)

3 W jakim jezyku stworzyć stronę?

Opublikowano

Hosting pod stronę:

speedhost.pl

Domena to 14 zł na hostingu powyżej, języki? Dowolnie, stwórz stronę wielojęzykową Polski-Angielski-Francuski a jeśli chodzi o programowanie, to HTML CSS PHP

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

W jakim języku napisać stronę?
W HTML i PHP czyli krótko mówiąc raczej samo PhP, ale jest wiele innych języków takich jak ASP czy jakoś tak w których też można zrobić stronę. Oraz po polsku ;).

Opublikowano

Serwer kup w ovh, domenę w az, bądź lh. Dobry hostingiem jest również dHosting. Języki, nie wiem o co ci dokładnie chodzi... Polski, angielski, niemiecki. Języki programowania php+asp.

Reaver & Larron

Twórca rangi Moderator WWW, MPC Coders Team, Gold Member.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, przejrzałam całe forum i nie znalazłam info, które mnie interesuje. Jestem totalnym laikiem w tworzeniu stron, hostingu (musiałam się douczyć nazewnictwa) itp. Chcę rozwinąć swoją domową działalność (rękodzieło różne) na www. Znalazłam firmę Funkymedia i nakręciłam się, że u nich mogę wszystko (utworzenie strony, hosting, pozycjonowanie, ew. logo). Czy słyszeliście coś o nich?

Opublikowano

Pierwsze słyszę, ale po wizycie na ich stronie i obejrzeniu portfolio można dojść do wniosku, że coś potrafią.

Opublikowano

jsdev dzięki za odpowiedź. Też byłam na ich stronie, ale agencji na rynku jest dużo. Nie chcę zachować się jak typowa kobieta, że podoba mi się okładka, to biorę książkę. Dziękuję za spojrzenie fachowym okiem

Opublikowano

1. Polecam rekomendowany hosting tani a oferuje wszystko w zestawie (domena, hosting, certyfikat SSL, firewalle.

2. Tak, około 44-200 zł

3. Budowa strony w HTML, Wygląd strony w CSS, Animacje na stronie w JavaScript, Przechowywanie plików w MYSQL, Wszystkie skrypty takie jak system newsów, formularze, system rejestracji itp w PHP.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...