Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nie mam Ramki

zakodowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dlaczego nie mam ramki a nie dawno gdzieś kilka dni temu dobiłem do do Srebra II

Wytłumaczy mi to ktoś? :D

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/550/600/700/800/900/1000

Opublikowano

Mam pytanie dlaczego nie mam ramki a nie dawno gdzieś kilka dni temu dobiłem do do Srebra II

Wytłumaczy mi to ktoś? :D

Witaj zakodowany!

Jest mi przykro, że posiadasz problem. Pamiętaj także, że ramki były rozdawane równo 11 listopada o godzinie 23:59, czyli wraz z zakończeniem Sezonu 3. Wraz z rozpoczęciem się Pre-Seasonu 4 dnia 12 listopada o godzinie 00:01 zostały wstrzymane przydzielanie ramek dla nowych osób, które uzyskały dany poziom, aby dostać ramkę za koniec sezonu. Być może nasz system przydzielania nagród pominął ciebie przy rozdawaniu nagród, lecz jest to nikła szansa na taką pomyłkę.

Daj mi znać, jeżeli masz jeszcze jakieś pytania!

Pozdrawiam,

LeeSinor

8372383248.png
Opublikowano

@up pojebalo cie? Napisaloes to prawie jak support xD

Staram się odpowiadać w sposób kreatywny, czyli w taki jak nasz polski support League of Legends. Jest to naprawdę miłe uczucie, kiedy piszesz taki post, a szczególnie wtedy, kiedy chcesz komuś pomóc. Nie pomijajmy także tego, że jesteśmy w dziale League of Legeds i pewne rangi powinny (lecz nie muszą) zachować jakiś stopień odpowiedzi do danego użytkownika MPCforum. ;)

8372383248.png
Opublikowano

Witaj zakodowany!

Jest mi przykro, że posiadasz problem. Pamiętaj także, że ramki były rozdawane równo 11 listopada o godzinie 23:59, czyli wraz z zakończeniem Sezonu 3. Wraz z rozpoczęciem się Pre-Seasonu 4 dnia 12 listopada o godzinie 00:01 zostały wstrzymane przydzielanie ramek dla nowych osób, które uzyskały dany poziom, aby dostać ramkę za koniec sezonu. Być może nasz system przydzielania nagród pominął ciebie przy rozdawaniu nagród, lecz jest to nikła szansa na taką pomyłkę.

Daj mi znać, jeżeli masz jeszcze jakieś pytania!

Pozdrawiam,

LeeSinor

Dzięki wielkie za miła i zrozumiałą odpowiedz :)

Pozdrawiam :D

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/550/600/700/800/900/1000

Opublikowano

Musiałeś wbić silvera po zakończeniu sezonu. Znajomy wbił 12 listopada ligę wyżej i też nie dostał ramki :/ A jeżeli silver miałeś przed 11 listopada to polecam napisać do supportu :]

2pza0c5.png

Opublikowano

Koniec sezonu dawno sie skonczył , teraz jest pre- sesson dlatego nie masz ramki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...