Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dynamo?!

VSVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak on to zrobił ale znam gościa z tv i widzialem setki jego sztuczek

No ale jest jakieś wytłumaczenie na to -.-?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Buty z przyssawkami a wy już mówicie, ze magia...

Chyba cie bóg opuścił kolego ale any way .. Sa 2 wytłumaczenia na to ..

1. Hollywood film factory city ;) (masz taka matę i jestes do niej przyczepiony i sobie mozesz nawet latać ..

2.magnesy ktore naprawde bardzo dobrze działają :) widziałem kiedys cos takiego w tv w programie naukowym ze 5 mocnych magnesow zmiażdżyło ścianę a wiec nie wiem .. Wiem tylko tyle ze ten koleś jest magikiem i w 2010 roku widxialem jego występ w Londynie i ten koleś robi takie stłuczki ze głowa mała ! Na necie widac tez filmik jak chodzi po wodzie w Londynie koło big bena :)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Może Pan Bóg dał mu takie możliwości, bo człowiek jest istotą za słabą by tak potrafić, ale u Boga wszystko jest możliwe.

Albo inaczej, może zawarł pakt z szatanem, bo szatan też wiele umie. Tylko że ten człowiek zapłaci za to duszą.

Scenariusz niczym z Ghost Ridera. Ja osobiście lubię takie programy, co nie oznacza że nie jestem katolikiem,

nie muszę wierzyć w to co widzę, ale mogę się nieźle bawić.

Są iluzjoniści, którzy wiele potrafią, ten Dynamo kiedyś też w którymś odcinku chodził po wodzie, czyli po rzece.

Idzie się zdziwić :) I nie sądzę żeby oni to "wyreżyserowali".

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Są iluzjoniści, którzy wiele potrafią, ten Dynamo kiedyś też w którymś odcinku chodził po wodzie, czyli po rzece.

Ech magia cięcia po jakimś czasie przyjeżdża motorówka (na orginalnym filmie widać tylko zbliżającą się) która rozbija się o szkło.

Iluzja jakich nie mało

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo, to ludzie którzy biorą w tym udział są podstawieni, czyli mają za to $.

Druga sprawa, puszczają to w tv - dziękuje.

Trzecia sprawa, jest to iluzja a nie magia, czyli jeśli ktoś mówi, że to magia to jest po prostu głupi, iluzja to jest ale magia nie :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Może Pan Bóg dał mu takie możliwości, bo człowiek jest istotą za słabą by tak potrafić, ale u Boga wszystko jest możliwe.

Albo inaczej, może zawarł pakt z szatanem, bo szatan też wiele umie. Tylko że ten człowiek zapłaci za to duszą.

Scenariusz niczym z Ghost Ridera. Ja osobiście lubię takie programy, co nie oznacza że nie jestem katolikiem,

nie muszę wierzyć w to co widzę, ale mogę się nieźle bawić.

hahahh :D

Ludzie na tym forum nigdy nie przestaną mnie zadziwiać Swoją głupotą lub kretynizmem jak kto woli :D

Opublikowano

'Magician' i wszystko jasne :D

Pewne jest to, że jest na to racjonalne wytłumaczenie.

Iluzjoniści i ich sztuczki, jak oszukać człowieka.

Polecam film 'Iluzja', tam też ciekawe rzeczy się dzieją :P

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Widziałem jego inne tricki też, których nie mogę zrozumieć. Podobają mi się te sztuczki i iluzje, bo fajnie są wymyślone lecz wiem, że to bardzo często fake gdyż to telewizja. Ludzie są podstawieni i kręcone to jest czasem jak zwykły film.

Przykład podobnej sztuczki z tyloma ludźmi to jak zaczął "myśleć" i wszystkim na Manhatanie zaczęły komórki dzwonić ;d

Opublikowano

czary mary.., to jest raczej logiczne że to zwykły fejk, nie ogarniam ludzi.. co się tym tak podniecają -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...