Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Instalacja

kozak666xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

mam problem

odinstalowalem lola ale teraz wielki poword i pompa sie dzieje

ale jak wlaczam instalator to wyskakuje mi komunikat, ze jest juz lolec zainstalowany

weszlem w komputer i niby jest(chociaż zadnego folderu juz z nim nie ma) no to klikam, zeby odinstalowac i error, ze opcja dziala tylko na programy zainstalowane xD

i co teraz zrobic? jak odinstalowac to tak pożadnie czy jakoś to obejśc nie wiem

prosze o help a:D

Opublikowano

Witaj kozak666xd!

Przykro mi, że posiadasz błąd z League of Legends. Cieszymy się, że powracasz do naszej gry, która wiedzie dużo soczystych trollów, afk'erów, oraz różnych rzeczy, których nie spodziewałbyś się w naszej grze. Przejdźmy do rzeczy, abym nie zajmował tutaj dużo czasu. Prostą przyczyną może być brak uprawnień administratora, aby usunąć folder, który został zainstalowany z ustawieniami administracyjnymi. Uzyskaj uprawnienia (konto administratora), aby móc wszystko usunąć co jest związanego z LoL'em. Jeżeli problem nie będzie ustawał, zalecamy także zgłosić ten problem polskiemu lub angielskiemu supportowi, który znajduje się poniżej:

https://support.leagueoflegends.com/anonymous_requests/new

Chciałbym uzyskać od ciebie parę informacji, które mogą być niezbędne do rozwiązania problemu:

- system operacyjny

- uprawnienia administracyjne (w jakim stopniu - czy wszystkie)

- nie możesz usunąć tylko LoL'a, czy każdego folderu

- ostatni format komputera

- posiadany antywirus

Daj mi znać, jeżeli masz jeszcze do mnie jakieś pytania!

Pozdrawiam,

LeeSinor

8372383248.png
Opublikowano

no to lipa zostaje chyba tylko format xD

a jak bym pendrivem lola przelozyl ? i wsadzil w taki folder co wczesniej? i by dzialal albo chociaz odinstalowac a potem zainstalowac?

Opublikowano

no to lipa zostaje chyba tylko format xD

a jak bym pendrivem lola przelozyl ? i wsadzil w taki folder co wczesniej? i by dzialal albo chociaz odinstalowac a potem zainstalowac?

Niestety, ale tak.

279981407253602336505.png
Pasjonat
Opublikowano

Może by zadziałało, a próbowałeś panel sterowania > dodaj lub usuń programy > league of legends > usuń?

.

Opublikowano

Witaj mxj!

Jak pewnie zauważyłeś, lub pominąłeś post, w którym tkwi odpowiedź do twojego postu. Jeżeli zobaczyłbyś post, który zamieścił użytkownik kozak666xd, to na pewno znajdziesz błąd, z którym zmaga się nasz użytkownik.

Daj mi znać, jeżeli masz jeszcze jakieś pytania!

Pozdrawiam,

LeeSinor

------

Witaj kozak666xd!

Najprostszy rozwiązaniem będzie tutaj format, który da Ci czysty rejestr, oraz wyczyszczone dane, które blokują Ci instalację League of Legends. Pomijając fakt, że instalacja League of Legends na pendrive jest zbędną czynnością, ponieważ system będzie wyszukiwał swojej ścieżki, oraz będzie szukał resztek po folderach League of Legends, aby ich nie nadpisał.

Daj mi znać, jeżeli masz jeszcze jakieś pytania!

Pozdrawiam,

LeeSinor

8372383248.png
Opublikowano

a co z tym pendrive?

A próbowałeś zainstalować lol'a na inną partycję?Jak nie to wydziel taką i spróbuj to zrobić,te %appdata% wyczyszczone i rejestr również w ccleanerze jak pisałem ?

Opublikowano

hmm wiec zrobie format lapka ale mam do was pytanie

chce zrobic kopie zapasową

i mam pytanie

od czego zależy jej maga? bo chce zapisac oczywiscie wszystko najpotrzebniejsze czyli ot co trzeba ale tez chcialbym aby TERA Online mi sie zapisala, bo nie chce mi sie znowu 30gb sciagac -.-

ps. chcialem zainstalowac lola na inny dysk ale odrazu wyskakuje komunikat, ze jest zainstalowany a nie jest xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...