Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co trzeba ...

N3ST0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem chcę sobie jeszcze przed świętami pograć w DayZ ale nie wiem za bardzo o co w tym wszystkim chodzi.

Oglądałem i czytałem tyle poradników z czego każdy był inny, że nie wiem w sumie jak zagrać w ten dodatek.

Czy byłby ktoś miły i wytłumaczył mi KROK PO KROKU co mam zrobić aby zagrać w ten dodatek.

Podobno trzeba kupić 2 wersje ARMY, żeby grafika nie była z DUP* ale w miarę ładna. Oczywiście kupie co potrzeba wolałbym, żeby wszytko było oryginalne.

Bo słyszałem, że na piracie też da się grać ale grafika brzydka.

Wolałbym, żeby mnie nie odsyłano do innych tematów tylko pod moim wytłumaczono mi co i jak.

Mile widziane też linki do kupna gry.

Z góry dzięki za pomoc :D

Poleci limit lajków za wyczerpującą odpowiedź.

185241494535326637230.png

Opublikowano

Teraz już nie trzeba mieć army 2 i army operation arrowhead ponieważ wyszło już samodzielne dayz które można kupić za ~100 zł, jeżeli masz więcej pytań to pisz

Opublikowano

Można kupić na steamie oczywiście, o tym kolega wyżej nie wspomniał.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Może za słabo to podkreśliłem ale chodzi mi o Arma II i DayZ o nic innego... DayZ Standalone na razie nie chcę kupować bo jest jeszcze w fazie testów itd. w następnym roku zapewne kupie kiedy bugi w grze wyeliminuje się do minimum.
Temat można zamknąć pomogli mi gdzie indziej... w tym samym dniu...

185241494535326637230.png

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca Ci się kupować army II. Albo kup standalone od razu albo jak właśnie chcesz poczekaj rok. A zamiast kupować arme i na niego moga ściągnij sobie z neta. Na youtube masz poradniki, możesz normalnie grać na multi, tylko że na pirackich serwerach, których nie brakuje, ludu także. Wyśle Ci linka na PW bo tutaj chyba nie mogę. Jakby był ktoś jeszcze zainteresowany- PW.

Opublikowano

Według mnie nie opłaca się grac na pirackich serwerach . Jest tam pełno cheaterów i innego dziadostwa , jest ich tam 2 razy więcej niż na oryginalnych serwerach . Ostatnio zakupiłem arme 2 combined operations w WERSJI PUDEŁKOWEJ . Jeszcze nie instalowałem ale właśnie będę to robił ... Pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...