Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakich detalach pogram w wowa ?

#-Neo-#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakich detalach pogram w wowa ?

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.6 ghz (nie podkręcany)

Płyta główna: Foxconn G31MX

Karta Graficzna: Asus EAH4350 (256 mb ddr2)

Ram: 2gb ddr2

Internet: 10 mb/s

Opublikowano

Ah ten 4350.. Ale wow ma słabą grafikę. W zalecanych jest 4830/8800GT więc dużo mocniejsze karty od twojej, jednak w minimalnych jest x1600. Na low-mid powinieneś odpalić jak na moje ale najpewniej zobaczyć jakieś testy czy fakty od użytkowników tej karty

Opublikowano

Ah ten 4350.. Ale wow ma słabą grafikę. W zalecanych jest 4830/8800GT więc dużo mocniejsze karty od twojej, jednak w minimalnych jest x1600. Na low-mid powinieneś odpalić jak na moje ale najpewniej zobaczyć jakieś testy czy fakty od użytkowników tej karty

Szukałem na forach i kazdy ma wersje 512 mb i 1gb ja mam 256 ;/ Chciałem jeszcze dodać, że war thunder na full rozdziałce na minimalnych ustawieniach chodzi na 60 fps

@down chciałbym, żeby wt poszedł na high :D

Opublikowano

Po wymaganiach to jak wróżenie z fusów, nie pracowałem z tą kartą więc Ci nie powiem. Najlepiej jak zainstalujesz i sam sprawdzisz. Skoro War Thunder na high działa to wow powinien raczej na tych średnich polecieć, może wyżej, tak mi się wydaję. Czekaj na opinię innych lub szukaj w necie. ilość pamięci karty w takim wowie raczej nie ma wielkiego znaczenia

Opublikowano

Po wymaganiach to jak wróżenie z fusów, nie pracowałem z tą kartą więc Ci nie powiem. Najlepiej jak zainstalujesz i sam sprawdzisz. Skoro War Thunder na high działa to wow powinien raczej na tych średnich polecieć, może wyżej, tak mi się wydaję. Czekaj na opinię innych lub szukaj w necie. ilość pamięci karty w takim wowie raczej nie ma wielkiego znaczenia

A jaka karta nowa wszedłaby do tego kompa ? wejdzie 5850/6770/6850 ?

Opublikowano

Zasilacz jaki masz ? Wejdzie nawet GTX780Ti. Pokaż też obudowę bo karta na długość może nie wejść

obudowa jakaś z NTT wiesz gdzie pisze model obudowy ? A zasilacz to Delta 300W

Opublikowano

Aaa ten WT na full rozdzialce low detale ;d to WoW też gdzieś tak pójdzie

jak na taki zasilacz to żadnej nowej GPU nie pchaj, minimum używany chieftec 400W a najlepiej VS 450

Opublikowano

To zasilacz do wymiany :/

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano

Aaa ten WT na full rozdzialce low detale ;d to WoW też gdzieś tak pójdzie

jak na taki zasilacz to żadnej nowej GPU nie pchaj, minimum używany chieftec 400W a najlepiej VS 450

czyli teog corsaira ? a karta wejdzie na pcie w plycie ?

Opublikowano

Tak, ale Delta tego nie utrzyma.

Procesor słabizna, wymień jak najszybciej po karcie.

Dlaczego procek słaby ? jest lepszy od niektórych c2d a chce miec karte nową bo nawet jak ten radeon 7770 bedzie ograniczany przez procek to i tak 10000x lepszy będzie od tej mojej karty co teraz mam...

Opublikowano

Dlaczego procek słaby ? jest lepszy od niektórych c2d a chce miec karte nową bo nawet jak ten radeon 7770 bedzie ograniczany przez procek to i tak 10000x lepszy będzie od tej mojej karty co teraz mam...

Uważasz, że C2D są mocne ? Aktualnie do większości gier minimum to nowe Pentiumy czyli... mhm... poziom C2D E8xxx podbitego powyżej 4,0ghz.

Opublikowano

Uważasz, że C2D są mocne ? Aktualnie do większości gier minimum to nowe Pentiumy czyli... mhm... poziom C2D E8xxx podbitego powyżej 4,0ghz.

a wejdzie radełon 7770 to tej pyty gównej ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...