Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[p] Jaki komp za 2000 zł

DostawcaPizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć czy ktoś mógł by mi złożyć kompa za 2tyś, najlepiej by dało się go w przyszłości rozwijać. Mam też takie pytanko czy za 2 tys bardziej się lapka opłaca czy kompa?

Jesli chodzi o zastosowanie to gry/filmy/net

b6b78815.png

Opublikowano

Najlepszą możliwą. Ewentualnie bez takiego cięcia po MOBO kosztem ramu, ale nie polecam, bo 4GB i tak ci niedługo nie wystarczy, a płyta też za jakiś czas pewnie pójdzie w odstawkę dla nowszego socketu.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jeszcze takie pytanie czy na tej maszynie pogram w far cry/Ac 4bc/cod bo2/bf3 na high jeśli chodzi o grafikie ?

Black Ops II na najwyższych, co do reszty tak samo wysokie - ultra.

Mogą być problemy z AC IV, bo jest chujowo zoptymalizowany.

Opublikowano

Kilka jeszcze pytań odnośnie zestawu

1 Czy zasilacz oraz chłodzenie są dobrej jakości?

2 Czy ta maszyna wystarczy mi na parę lat?

3 Jaki system operacyjny będzie dobry xp- ogrginalny czy 7 pirat ?

b6b78815.png

Opublikowano

zasilacz bardzo dobrej firmy na pewno nie bedzie z nim problemow o moc sie nie martw nawet jeszcze bedzie miec luzu, jesli chcesz kombajn to musisz z 4 tysiace wybulic ale taki pc powinien na 4 lata starczyc sam mam troche lepszego tylko ze ja mam 660ti 2gb i 8gb ramu i nie narzekam, najlepsza bedzie 7

Opublikowano

Jeżeli używasz windows 7 to nie polecam Ci 8 , całkowicie zmieniony interfejs, także przesiadka będzie zaczynać się od czasochłonnej nauki : :)

2 kwestia to cena .

30 minut, w tym czasie mogłem siedzieć na klopie :C

Używam xp jak pisałem wyżej, a jakie znaczenie ma czy wersjia jest 32 bity/ 64 bity i która lepsza i bardziej opłacalniejsza i tańsza

Wyłącznie x64 (64 bit).

Opublikowano

Jak już przechodzi z XP i nie jest przyzwyczajony do 7 to właśnie lepiej na ósemkę wbić i się uczyć bo pewnie dłużej zabawi z takim interfejsem. Po za tym wydajniejsza zauważalnie

Co do wersji, 32 bity wspiera tylko 3GB ramu, więc w grę wchodzi jedynie 64 bitowa wersja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...