Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie Detale?

killXoff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Na jakich detalach zagram w Saints Row: The Third?
Roździelczość 1920x1280 (FULL HD)

KOMPUTER:

PROCESOR:
Intel Pentium E5300 2.60GHz (OC - 3,20GHz)

MOBO:
Gigabyte G31M-S2C

RAM:
4 GB DDR2 (CPU-Z PISZE ŻE MAM 400 MHz)

KARTA GRAFICZNA:

Radeon 7770 MSI 1GB

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano

Mieszanka Low-Medium , ale może nie być płynnie

Możesz procka wymienić na jakiegoś Quada za ok.200-250zł to pograsz w Bf3 na medium :)

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Mieszanka Low-Medium , ale może nie być płynnie

Możesz procka wymienić na jakiegoś Quada za ok.200-250zł to pograsz w Bf3 na medium :)

A polecisz jakiegoś do mojej MOBO?

I taki mam zasilacz:

Corsair VS 450W ATX 120mm wentylator, EU version

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano

Na razie kup tą grafikę itd., będziesz chciał większą wydajność to wymienisz CPU ale zalecałbym zbierać na jakiś dużo lepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...