Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Instalacja

kszyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisze do was z prosba pomocy nie grałem w warrocka od przynajmniej dwoch lat i duzo sie pozmieniało z tego co widze i chciałbym zaczać grac od nowa ale i tu już na potkałem probem podczas instalacji a dokładiej przed istalacja wyskauje mi bład error :warrock could not found ale po koleji wchodze w wrmanualpacher (korzystam z windows 7) klikam ze wyrazam zgode na zmieny jakie moze wprowadzic ten program nastepnie wyskakuje mi zapytanie : do you wish manully patch? wybieram yes no i w tym momencie wyskakuje mi error :(

Opublikowano

Wydaje mi się że pobrałeś zły plik ze strony :) Klikasz w to i pobierze się najpierw dodatek do przeglądarki, a następnie po ponownym kliknięciu zacznie się pobieranie klienta. Klikasz to:
1387211179-U688524.png

Opublikowano

Jeżeli masz wiadomość "Warrock could not be found" oznacza to że masz WR, ale nie jest zainstalowany tym samym patch go nie znajduje. Najszybciej będzie jak pobierzesz całego klienta od nowa ze strony Nexona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...