Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Chcielibyście na serwerze TheWalls?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ;)

Tworzę serwer Survival+Gildie i mam pytanie co chcielibyście tam zobaczyć :)

Kilka rzeczy które już są:

-Wybieranie teamów

-Chaty drużynowe/globalne

-Kity(Zestawy początkowe)

-Dropy ze stone

-Własne mapy

-System punktów za kopanie

-Punkty za zabójstwa

-Kupowanie przedmiotów za punkty

-DeadMatch

Mamy zaawansowanych programistów od pluginów / skryptów lecz chcielibyśmy jeszcze bardziej ulepszyć serwer.

Proszę pisać propozycje :)

CZYTAJ:

*Każdy post nie wnoszący nic do tematu będzie zgłaszany.

*Posiadamy reklamę u YT +90k widzów więc na serwerze gracze będą.

*Jesteśmy w stanie zrobić praktycznie wszystko więc propozycje będziemy rozważać.

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Jeżeli na serwerze będzie grało wiele graczy, to mogli byście zrobić lobby. Po otwarciu menu serwera (np. kompas) mamy do wyboru: wszystkie areny, sklep, statystyki itp. Za zabójstwo 5 monet, za zwycięstwo 10 (podobnie jak na serwerze Sitrox'a)

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Jeżeli na serwerze będzie grało wiele graczy, to mogli byście zrobić lobby. Po otwarciu menu serwera (np. kompas) mamy do wyboru: wszystkie areny, sklep, statystyki itp. Za zabójstwo 5 monet, za zwycięstwo 10 (podobnie jak na serwerze Sitrox'a)

Lobby będzie, do poszczególnych mapek będzie się można dostać klikając na tabliczkę/używając komendy.

Co do menu będę opcje dostępne takie jak na ss poniżej (Nasza serwerownia będzie posiadać kilka serwerów stąd kompas.)

Za zabójstwo i wygrane będą punkty :) Tak samo jak poprzez wykopanie "Specjalnego Bloku" na środku mapy będzie wylatywał jakiś item i kilka punktów :)

yi6qur.jpg

Pomogłem?👍

Opublikowano

Dodaj parkoury i inne rozrywki. Eventy np. turnieje konne.

Parkour będzie tylko w lobby i w miejscu oczekiwania na gre (lobby areny)

Pluginu na parkoury czy też same mapki, nie będzie ponieważ to ma być serwer TheWalls a nie minigames..

Pomogłem?👍

Opublikowano

Dobrze gdyby była duża różnorodność map. (typu Zima,Nether itp. Coś jak u Sitr0x`a)

Na start planujemy jakoś 6-10 mapek w tym będą też biomy typu grzybowa mapa, junglowa, zimowa etc.

Pomogłem?👍

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...