Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.2][1.7.4][FB][SV][SG][NP]CraftBest Reaktywajca

lukaszfr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... Reklama krótka, zwięzła i na temat... Zawarte screeny z serwera co idzie na +.
Tylko chciałbym ujrzeć te screeny z FB w świetle dnia a nie nocą. A przynajmniej z jedno zdjęcie. Serwer fajny, mogę polecić :)

Opublikowano

Hmm... Reklama krótka, zwięzła i na temat... Zawarte screeny z serwera co idzie na +.

Tylko chciałbym ujrzeć te screeny z FB w świetle dnia a nie nocą. A przynajmniej z jedno zdjęcie. Serwer fajny, mogę polecić :)

Miasto lepiej wyglada w nocy ale jesli chcesz zobacyc w dzien to wbij i podziwiaj :)

Opublikowano

Dlaczego jeżeli jakiś gracz zada 1 pytanie o pochodzenie skryptu sms-shopu natychmiast zostaje zbanowany globalnie na IP?? Czyżby właściciel lukaszfr coś ukrywał na temat pochodzenia tego sms-shopu??

Lukaszfr tym banowaniem tylko potwierdzasz to ze sms-shop jest kradziony bo gdyby nie był to byś nie banował za zadanie 1 normalnego pytania.

Jestem ciekaw co zrobi ta osoba która ma prawa autorskie do tego skryptu na sklep SMS który ukradliście.

Czekam na twoje wyjaśnienie. A może napiszesz do MPCforum by mnie zbanowali tutaj bym nie mógł nic pisać? Gdybys nic nie ukrywał to byś nie banował.

PS.Grafiki do sms-shopu też na początku ukradłeś co potwierdza archiwum stron www. Bristol.

jjVvjT4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...