Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2PL - Ciężki zarobek

Reserve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ;) Postanowiłem wrócić po fuzji na PL'a.

Mam Surę WP 61 lvl, gram na s55

Skille:

Ostrze m9

Zbroja m7

Straszak m3

Eq:
Fms +5 sr 33, KD +3

Duchowa +9 2x KD+3

buty 1k hp

hełm rogowy +4

Tarcza na 61 lvl +9

Koń militar, biolog skończone pamiątki.

Moje pytanko - jak mam teraz zarobić? Na razie próbowałem podbijać fms do +9 wykorzystując bodzie ze skrzyni ucznia, startowałem z +6, po 20 bodziach mam go +5...

Jakieś inne propozycje? :)

2l6yat.jpg

Opublikowano

Dobra broń Ci się przyda fakt.

Na ten moment eq masz w miarę, skille też ok, więc spróbuj oblecieć metki 55-65.

Do tego możesz zająć się jakimś łowienie, czy chodzeniem na DT.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Ja ci powiem jak ja zarabiam na holenderskim globalu. Cen na pl nie znam wiec niektore napewno nie bd oplacalne ale mozesz sprawdzic czy jest cos dla ciebie.

1. Podbijanie fms sie raczej nie oplaca. Exp konta do 30lvl na v2, miej 1 fmsa i mieszaj go caly czas az moze ci cos naprawde dobrego wejdzie. Zainwestuj w yang na ulepszacze i poszukaj na rynku sztyletow na 75lvl z dobrymi sr i zrob je bodziami. Do nich nie potrzeba perel wiec na ulepszacze malo wydasz a jak na +9 ci wejdzie to zarobisz. Tak samo mozesz robic z bransami z bialego zlota lub tarczami na 61lvl.

2. Drop na lesie duchów.

3. Teraz jest event wiec postacie 1lvl i heja na skarpetki.

4. Wez jak najwiecej kont na dt i nic nie ulepszaj na kowalu. Zaloguj sie na modzie i ulepsz co chcesz komenda (wtedy jak miales jubilera mozesz stalki lub bronie robic itd).

Mam nadzieje ze jakos pomoglem ;)

Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolny rozmiar obrazków

* dowolną ilość adresów URL

* dowolną ilość linii

Opublikowano

Ja ci powiem jak ja zarabiam na holenderskim globalu. Cen na pl nie znam wiec niektore napewno nie bd oplacalne ale mozesz sprawdzic czy jest cos dla ciebie.

1. Podbijanie fms sie raczej nie oplaca. Exp konta do 30lvl na v2, miej 1 fmsa i mieszaj go caly czas az moze ci cos naprawde dobrego wejdzie. Zainwestuj w yang na ulepszacze i poszukaj na rynku sztyletow na 75lvl z dobrymi sr i zrob je bodziami. Do nich nie potrzeba perel wiec na ulepszacze malo wydasz a jak na +9 ci wejdzie to zarobisz. Tak samo mozesz robic z bransami z bialego zlota lub tarczami na 61lvl.

2. Drop na lesie duchów.

4. Wez jak najwiecej kont na dt i nic nie ulepszaj na kowalu. Zaloguj sie na modzie i ulepsz co chcesz komenda (wtedy jak miales jubilera mozesz stalki lub bronie robic itd).

1. Ale kupić fms +9 jakiś? Raczej nie mam z czego ;)

2. Co mogę tam dropić? :)

3. Szczerze mówiąc, trochę to dużo czasu zajmuje ;)

4. Mogę tylko 2 konta wziąć na razie :D

2l6yat.jpg

Opublikowano

2. Drop na lesie duchów.

Posralo cie? Z takim badziewnym eq na v2 ? To moze 2 grupki max , nie wprowadzaj ludzi w blad bo on sobie tam nie poradzi

Opublikowano

Z takim eq zapomnij o v2
ja mam eq full +9 + kilka itemków wybonowanych + kd +4 + buffy 26% i zbieram 2/3 big'a modląc się bez pada (+ mount)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Metki 55, ewentualnie Fishbot. ? ;3

Ale pan u góry nie zna się chyba lekko na grze, bo z takim eq na V2, szans nie ma najmniejszych.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Przed fuzja oplacalo sie po m2 latac nie wiem jak po fuzji bo nie gralem ale warto wp kon bojowy I do m2 masz u mnie na profilu tuta .

==========================================================================
================== Pomogłem ?? - Kliknij "Lubie To" ========================

Opublikowano

Wpkiem polecam polatać na metiny : ) Dużo lepszy zarobek a jeżeli nie dajesz rady zarób na eq nupkiem od 15 - 35 lvla na metinach ^^ Nie wymaga dużo nakładu yang a zarobek z tego nie mały :P

2pza0c5.png

Opublikowano

Siemanko ;) Postanowiłem wrócić po fuzji na PL'a.

Mam Surę WP 61 lvl, gram na s55

Skille:

Ostrze m9

Zbroja m7

Straszak m3

Eq:

Fms +5 sr 33, KD +3

Duchowa +9 2x KD+3

buty 1k hp

hełm rogowy +4

Tarcza na 61 lvl +9

Koń militar, biolog skończone pamiątki.

Moje pytanko - jak mam teraz zarobić? Na razie próbowałem podbijać fms do +9 wykorzystując bodzie ze skrzyni ucznia, startowałem z +6, po 20 bodziach mam go +5...

Jakieś inne propozycje? :)

Z takim eq nie widze wiele możliwości. Polecam żebyś , albo poszedł połowić ryby albo poprostu zrobić dropka do m1/2 . Innych możliwości poprostu nie ma.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...