Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Vi czy Renekton ?

DarkFresq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , zamierzam kupić jedną z tych postaci , lecz nie wiem którą wybrać , pisze ten post z nadzieją , że pomożecie mi wybrać postać , napiszcie jaką byście wybrali i uzasadnijcie swój wybór , możecie też podać swoje propozycje championów , interesują mnie wojownicy AD , od 4500ip do 6300ip , myślę jeszcze nad Yasuo , co powiecie? z góry dziękuje

Pozdrawiam

Wiktor aka DarkFresq ;)

Opublikowano

Zdecydowanie polecam Ci VI- jest to wspaniała postać tankowata z ogromnym dmg. Przede wszystkim mobilna bo na upartego możesz nią zagrać nawet na Midzie.
Jeśli grasz nią np. na jungli to tylko z jaszczurem i hp zadajesz takie obrażenia że przeciwnik chyci się za głowe.
Fantastyczna kombinacja Q-(BierneW)-E to droga do sukcesu i combo które zjada przeciwnika w kilka sekund. Możesz uciągnąć cały team wroga na swoich barkach i zabić ich bez większego wysiłku.
Tworzysz fantastyczne sytuacje i inicjujesz team fighty za pomocą swietnego ulti które jest bardzo trudno " spalić " albo zablokować przez przeciwnika.
Jednym słowem mówiąc VI jest świetna.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Renekton

- Ult dodaje HP

- Heal

- Stun

- 2x Dash

- Wytrzymały

- Escape

- Dobry Pusher

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...