Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KartaGraficznaHELP

DjRedix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż to właśnie kupiłem BattleField'a 4 i nie wiem czy mi pójdzie na Ultra w Full HD?

Chodzi głównie o kartę, bo reszta sprzętu da radę :)

Która Karta Mocniejsza Do Gier Na Ultra w Full HD?

1:

http://techplanet.pl/produkty/karty-graficzne/msi-ati-radeon-r9-270x-2gb-ddr5256bit-dvihdmidp-pci-express-bf4-edition,41635.html

2:

http://techplanet.pl/produkty/karty-graficzne/sapphire-ati-radeon-r9-270x-vapor-x-2gb-ddr5256bit-hdmidvidp-pci-express,41106.html 

Z Góry Dzięki Za Odp. ;)

Opublikowano

Szybsza jest karta od Sapphire (większe taktowania) ale ma 24 miesiące gwarancji. Z kolei karta MSI jest troszkę wolniejsza ale ma 36 miesięcy gwarancji. Gdybym ja miał wybierać brałbym tą od Sapphire. Poczekaj jeszcze aż napiszą bardziej doświadczeni użytkownicy

Opublikowano
Na tej karcie nie zagrasz na ultra w FHD.

Co ty mówisz :> Ta karta bez problemu poleci ultra z dobrym cpu, przynajmniej na singlu

MSI lepsza, cichsza, większe OC leci, ale podaj jaki masz zasilacz.

Opublikowano

Tak widzę, zestaw cały składasz ? bo się czaisz i wszystko po kolei podajesz. Jeśli tak podaj ile masz kasy na wszystko. Kartę MSI lepiej tak jak pisałem wcześniej

Opublikowano

Ahm. W takim razie jak piszę < po raz kolejny > niech bierze MSI, bezkonkurencyjna pod względem jakości komponentów i kultury pracy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...