Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 14 Ultimate Team,czyli ...

Bartij2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam napisałem ten temat bo nie wiem jak mam grac by cokolwiek osiągnąć w UT a dokładniej chodzi o to jak zarobić.Jestem w 9 lidze i gram raczej słabo (przez lagi), moi zawodnicy co mecz dostają kontuzje lub kończą się kontrakty po prostu masakra, nie starcza mi pieniędzy za mecz średnio mam 400 c a za utrzymanie się w lidze około 2000 c i nie wiem co mam robić,co robić by nie łapali tyle kontuzji (kontrakty to rozumiem) ale to kontuzję to przesada, dodatkowo są tak strasznie wszyscy wolni a o kondycji to nawet nie wspominam (przebiegnę boisko na przykład po skrzydle i już muszę zmieniać zawodnika) ... wiec proszę was o o pomoc ( jak coś,składam Angielski skład) proszę o jakieś porady cokolwiek bym mógł odkładać sobie po każdym meczu nieco Cionsów by kupić jakiegoś zawodnika.

64l7.png

Opublikowano

Bo pewnie kondycji im nie kupujesz to mają po 20 i się męczą :D

Ja składem za 10k doszedłem do 2 ligi więc da się.
Musisz wszystko z meczu przeznaczać na kondycję i kontrakty
A za awans itd musisz kupować zawodników

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

W sumie niby się nie znam, bo do 1 ligi doszedłem za pomocą składu za 500k, ale coś tam wiem.

Po pierwsze, kupuj tym panom kondycje, bo pewne zagrałeś kilka meczy, i biegają cali czerwoni.

Po drugie, jak masz wolny skład nie graj skrzydłem, staraj się kupić szybkiego środkowego napastnika i graj od środka, tylko wtedy musisz dużo napierać z dystansu.

Po trzecie, jeżeli będziesz miał problem z finansami w klubie - pisz na skype, sypnę groszem.

Skype; espanyn

CWpuE1z.png

Remigiusz mówią mi.

Opublikowano

Ja tylko ze swojej strony mogę podać według mnie najlepsze dwa składy (bardzo tanie) w sam raz na początek.

Dzięki temu zdobywałem mistrzostwa do 7ligi:

http://www.futhead.com/14/squads/3673296/

A dzięki temu od 7 do 5 również mistrzostwa:

http://www.futhead.com/14/squads/3683519/

Ten skład już sobie zostawię ponieważ moim zdaniem ibarbo jest tak mega OP że to głowa boli. Jest MEGA. 12 meczy 21 bramek

Opublikowano

W sumie niby się nie znam, bo do 1 ligi doszedłem za pomocą składu za 500k, ale coś tam wiem.

Po pierwsze, kupuj tym panom kondycje, bo pewne zagrałeś kilka meczy, i biegają cali czerwoni.

Po drugie, jak masz wolny skład nie graj skrzydłem, staraj się kupić szybkiego środkowego napastnika i graj od środka, tylko wtedy musisz dużo napierać z dystansu.

Po trzecie, jeżeli będziesz miał problem z finansami w klubie - pisz na skype, sypnę groszem.

Skype; espanyn

caly czas brakuje mi finansów ...

64l7.png

Opublikowano

jakieś 3zł to jeszcze nie majątek, a tak byś miał kontrakty z glowy na kilkadziesiąt meczy :) Ale zrobisz jak uważasz, inaczej to tylko zarobki meczowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...