Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ogame]Ogam.net.pl

KaXper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dziś zaprezentuję wam prywatny serwer Ogame!

Wiedz że tym serwerze czeka cię wiele niebezpiecznych bitew.

Link do serwera :

ogam.net.pl

Rejestracja na s2 :

http://ogam.net.pl/reg.php

Rejestracja na s3:

http://ogam.net.pl/uni3/reg.php

Na serwerze 2 szybkość flot została zwiększona o 200% ,natomiast wydobycie o 100% !!

Na serwerze 3 szybkość flot została zwiększona o 95% tak samo jak wydobycie !!

Serwer jest bardzo mocno dopracowany!

Serwer posiada tzw Banki w których można przechowywać swoje surowce!!

Zdjęcie z serwera : beznazwybp.jpg

W razie błędów pisać na ten e-mail

[email protected]

Polecam grać na s2 znajdziecie mnie tam pod nickiem : KaXpeR ! Poprzednie konto skasowałem ;( Zniszczyli mi flotkę wartą około 10kk pkt ;D

1282649553-U148832.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Po jutrze nie jutro....... Tak poza dla mnie ten serwer jest fajny ale ma też dużo wad. jedną z nich jest - masówka z atakami. Wystarczy że źle się skolonizujesz i już masz 8 -10 jazd dziennie

43242342423.jpg]
Opublikowano

"

Na serwerze 2 szybkość flot została zwiększona o 200% ,natomiast wydobycie o 100% !!

Na serwerze 3 szybkość flot została zwiększona o 95% tak samo jak wydobycie !!"

na global ogame na 5? pierwszych serwerach jest x5 a tutaj ledwo x2?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uniwersum 4 wystartowało 1 czerwca o godzinie 20:00 !

Szybkość: x200

Wydobycie: x100

Floty: x100

"Niektórych nurtuje również pytanie, czy będzie można kupić surowce za dodatki. Obecnie nie będzie takiej opcji (na uniwersum 4).

Handlarz będzie na darmo, banki również za darmo, kolejka darmowo, symulator darmowy !.

Więc trzymamy się naszego sukcesu, a jego tajemnicą było dać wam wszystko za darmo ! "

by. deusx

Polecam i zapraszam!

http://ogam.net.pl/

Opublikowano

Z nudów zacząłem sobie tam grać i napiszę że : Nie polecam :)

A czemu ? A temu że Ci którzy administrują grą są zdolni do tego żeby zmienić Ci hasło od tak.

Zero prywatności...

Jakby tego bylo mało statki są źle zbalansowane np. Okręt Wojenny Szybki ogień od Lekki myśliwiec: 2. Wychodzi na to myśliwce rozwalają 2 OW z szybkich dział.

238626.jpg]
Opublikowano

Z nudów zacząłem sobie tam grać i napiszę że : Nie polecam :)

A czemu ? A temu że Ci którzy administrują grą są zdolni do tego żeby zmienić Ci hasło od tak.

Zero prywatności...

Jakby tego bylo mało statki są źle zbalansowane np. Okręt Wojenny Szybki ogień od Lekki myśliwiec: 2. Wychodzi na to myśliwce rozwalają 2 OW z szybkich dział.

Gracz jest mało poważny, otóż już wyjaśniam jego problemy:

Gracz napisał do mnie (jestem administratorem OGam), że ma problem z kontem. Otóż, w kodowaniu haseł używamy algorytmu jednostronnego (nie możliwego do odkodowania), więc został poproszony o dane do konta, w celu weryfikacji oraz ew. poprawki.

Gracz odmówił pisząc "Administracja nie może prosić o takie dane" - ok, może się bać o swoje dane, czy miał inny powód.

Więc w celu weryfikacji oraz poprawy ew. błędu zmieniłem hasło na jego koncie, zalogowałem się, poprawiłem i przywróciłem stare hasło.

Bardzo uparty gracz. Poza tym, nadal gra ;)

Co do źle zbalansowanego SD, na ten problem też mu odpisałem, jednak ma chyba zamiar wyrazić złą opinie o OGam. Po prostu zacytuję:

"Witam, SD są w fazie testów jak i cały silnik walk [dostępny tylko na symulatorze], obecnie proszę nie patrzeć na te różne oraz dziwne wartości SD w poniektórych statkach, sprawdzamy nasz system walk.".

Testy, czyli dobieramy odpowiednio SD, siłę, tarczę (...) statków, aby zbliżyć się do wyników OGame (oczywiście w/w przypadek został usunięty, bo służył on jedynie testom) (mamy inny algorytm silnika, ponieważ algorytm OGame nie przetwarza dużych liczb).

Obecnie zakończyliśmy testy nad silnikiem, będzie on wdrożony do 1 lipca 2010 roku. Zaznaczę, że jako JEDYNI posiadamy silnik walk z SD, gdzie statki walczą jak na ogame, a nie jak inni, że GŚ zawsze wygra (bo żaden statek nie ma na nią SD ;) )

Pozdrawiam, i zapraszam do gry na jedynym rozwijającym się serwerze w dobrą stronę,

http://OGam.net.pl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gracz jest mało poważny, otóż już wyjaśniam jego problemy:

Gracz napisał do mnie (jestem administratorem OGam), że ma problem z kontem. Otóż, w kodowaniu haseł używamy algorytmu jednostronnego (nie możliwego do odkodowania), więc został poproszony o dane do konta, w celu weryfikacji oraz ew. poprawki.

Gracz odmówił pisząc "Administracja nie może prosić o takie dane" - ok, może się bać o swoje dane, czy miał inny powód.

Więc w celu weryfikacji oraz poprawy ew. błędu zmieniłem hasło na jego koncie, zalogowałem się, poprawiłem i przywróciłem stare hasło.

Bardzo uparty gracz. Poza tym, nadal gra ;)

Co do źle zbalansowanego SD, na ten problem też mu odpisałem, jednak ma chyba zamiar wyrazić złą opinie o OGam. Po prostu zacytuję:

"Witam, SD są w fazie testów jak i cały silnik walk [dostępny tylko na symulatorze], obecnie proszę nie patrzeć na te różne oraz dziwne wartości SD w poniektórych statkach, sprawdzamy nasz system walk.".

Testy, czyli dobieramy odpowiednio SD, siłę, tarczę (...) statków, aby zbliżyć się do wyników OGame (oczywiście w/w przypadek został usunięty, bo służył on jedynie testom) (mamy inny algorytm silnika, ponieważ algorytm OGame nie przetwarza dużych liczb).

Obecnie zakończyliśmy testy nad silnikiem, będzie on wdrożony do 1 lipca 2010 roku. Zaznaczę, że jako JEDYNI posiadamy silnik walk z SD, gdzie statki walczą jak na ogame, a nie jak inni, że GŚ zawsze wygra (bo żaden statek nie ma na nią SD ;) )

Pozdrawiam, i zapraszam do gry na jedynym rozwijającym się serwerze w dobrą stronę,

Wypadałoby uprzedzić prawda że masz zamiar bawić się danymi konta. Błąd naprawiony wszystko ok, ale co jeśli miałeś na komputerze keyloggera i ktoś zdobył hasha hasło do mojego konta? Rozkodowanie jest możliwe tylko potrzeba czasu na coś takiego :) Teraz jak robie logout to zastanawiam się co możecie zmajstrować u mnie na koncie. Jak już pisałem gram z nudów ,a uparty to już taki jestem.

Mało poważny ? No nie przesadzaj bo to wy musicie wchodzić na konta i bawić się danymi dostępowymi żeby usuwać błędy spowodowane przez was :)

W każdej innej grze MMO takie błędy są rozwiązywane w inny sposób niż ingerowanie w konta użytkowników.

Korzystając z okazji jeśli ktoś chcę tam zagrać a chce już trochę rozwinięte konto to PW do mnie.

Edit. Lekko zmienię zdanie bo mimo wszystko potraficie pomóc ^^

238626.jpg]
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skończyliśmy szybkie działa, obecnie posiadamy jako jedyni:

-SPRAWY SILNIK WALK Z SD (w 95% walki są te same, co z ogame) - z tym, że nasz silnik obsługuje niezliczoną liczę jednostek (ogame max 10.000.000)

-ACS, własny symulator, banki, handlarz, oficerów, demontownie, kolejkę budowania, symuluj z rw - Wszystko powiększone o dodatkowe parametry, oraz ZA DARMO

U nas nie ma kont pro czy podobnych.

Zapraszamy od prawie 3 lat,

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...