Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liveris.pl [DEDYK][MEDIUM]

liveris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to ma być ? A gdzie system ulepszeń,jakiś opis,misje,bossy,ulepszacze? To fake? Serwery hamachi mają lepszą prezentacje ,nic sie nie dowiedziałem.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Grafika kradziona..

Ile wiary gra?

50+ -100

ile stoi serwer?

ok. 1.5 miesiąca.

Co to ma być ? A gdzie system ulepszeń,jakiś opis,misje,bossy,ulepszacze? To fake? Serwery hamachi mają lepszą prezentacje ,nic sie nie dowiedziałem.

będzie aktualizowane.

Opublikowano

A ja wbije szkoda ze pather ma error'a i trzeba ssac 3 klienta metina od wczoraj

weź daj info z 6i7 bo samo patrzenie na nie zniechęca

Gram jak na razie...działa

Prawie 2 miesiace, podziekuje.. W dodatku 50 osob ? Szkoda czasu

Co za różnica czy 2 msc czy 2 dni skoro tylko 50 osób?;d

Korzystać a nie jak szczury lecicie na nowe serwery i płacz ze wam metka sksuli;p

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

nic nowego i nic ciekawego. serwer stoi ponad miesiąc i tylko 50 graczy? słabo z reklamą. jeszcze co do czasu stania serwera, skoro tyle on ma, mogłeś już całą prezentacje zrobić, a nie będzie aktualizowana uj wie kiedy.

Opublikowano

a ja sobie pogram, zobacze czy w ogole warto a nie odrazu skreslam serwer... ksiazki nie ocenia sie po okladce ale to juz chyba zanika w 21-szym wieku...

Opublikowano

A ja wbije szkoda ze pather ma error'a i trzeba ssac 3 klienta metina od wczoraj

weź daj info z 6i7 bo samo patrzenie na nie zniechęca

Gram jak na razie...działa

Co za różnica czy 2 msc czy 2 dni skoro tylko 50 osób?;d

Korzystać a nie jak szczury lecicie na nowe serwery i płacz ze wam metka sksuli;p

Jaki masz blad w autopatcherze?

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Dzięki już wszystko działa widocznie błąd był po ...mojej stronie

Wszystko ładnie sie zaktualizowało tylko nie reklama i nawet nie wiem w co i gdzie gram:)

Mistrzu co z czego i czym?!

Wiadomo coś na temat 6 7 bon ? Jak nie ma na klasy to wbije :)

Z tego co zaobserwowałem na itemach innych graczy bonu na klasy nie ma ale ręki uciąć nie daje (pż potwory itp)

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

GM Marecki, ten Marecki.. ?, ładnie wykonana prezentacja lecz na serwerze nic ciekawego nie widzę, powodzenia :)

Opublikowano

GM Marecki, ten Marecki.. ?, ładnie wykonana prezentacja lecz na serwerze nic ciekawego nie widzę, powodzenia :)

Zapewne jest bardziej ogarnięty niż ten wasz " serwerek " ;)

Opublikowano

Skile pryszcz 10ku do G (handlarz) z G na P 1 kamol (handlarz)

Exp 60-70 wbijesz szybko kasy sporo+ sztaby

Ale serwera nie polecam pogram jeszcze troche i też lece gdzie indziej ludzi nie ma( no kur...wgl ludzi nie ma metin2 singleplayer);itemy dla biologa czy wgl. inne rzeczy eqwipunku nie dropią...mało intuicyjny ten serwer po prostu sztaby 5bony i inne jakieś pierdoły nie wiadomo do czego do eq nie wpadają,zaczynam sie zastanawiać czy ktoś co kolwiek na nim robi bo podstawowe rzeczy skopane a oni forum robią...

ludzie naserwer patrzeć nie mogą oni forum robią.....nie ma jak od dupy strony zacząć;d

Szkoda jest potencjał.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...