Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pierwszze 10 rankedów

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, powie mi ktoś jak wygrywać w tym? bo wczoraj wbiłem 30 lvl i zagrałem 4 rankedy, wszystkie przegrane z czego [przyznaje się] tylko jeden z mojej winy, bo nafedowałem, i dlaczegow kazdej grze znajdzie się jakis pajac co nie wie co ma robic... w pierwszym rankedziku nasz master nie chciał isc jungli bo bał się ze nikt mu z blue nie pomoze i poszedł afk... drugi ranked grałem na jungli ale ktoś musiał dać dupy a dokładniej nidale bez run i bez niczego... wbijam do niej na ganka to nic nie robi tylko cofa się do swojego tureta jakby sądziła ze jestem zmiennikiem na mida kiedy ona chce cofnąc... przy czym nafedowała akali.. 3 ranked sam nafedowałem yasuo to juz moja wina, a czwarty rankedzik gram sobie mida, mamy dwoch adc bo czemu nie, nasz jungler na gankach był łapczywy na kile i sam zdychał, a nasz mundo nafedował przeciwnego lee sina na topie tak, ze tamten miał 5/0 jeszcze przed 10 minutą... GJ i powie mi ktoś jak takie coś można wygrać?...

Opublikowano

teemo umiem grać, lubię grać, w ostatnim meczu wziąłem go ale co zrobi taki teemo w starciu z nafedowanym lee sinem... jakby top dawał radę i nie feedował byc moze mecz byłby wygrany..

Opublikowano

teemo umiem grać, lubię grać, w ostatnim meczu wziąłem go ale co zrobi taki teemo w starciu z nafedowanym lee sinem... jakby top dawał radę i nie feedował byc moze mecz byłby wygrany..

Jak umiesz grać na midzie, to graj na midzie.

Możesz roamować topa, jak i bota oraz robić 'wjazdy' na junglera. A gdy kilka razy zroamujesz topa/bota, myśle że dadzą już rade.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Znaczy się jak jest okazja to próbuję zejsći gdzieś pomóc, ale raczej w drugiej minucie nie będe latał po liniach, bo własnie wtedy był fb na mudno, a potem to juz strach pojsc na nafedowanego lee sina z kolesiem który ma 0/5 bo to trochę bez sensu i nie chciałem mocniej fedować, .. sam nie wiem co mam zrobić, bo zawsze w moim teamie znajdzie się jakiś debil co mu coś nie pasuje, albo w przeciwnym teamie goldy czy silwery. a kayle nadawałaby się do kerowania gierek? czy raczej tym nie pokeruje?

Opublikowano

@edit:

Kayle?

Hmm na topa/jungle/mid wszędzie gdzie nie pójdziesz możesz wygrać tylko w takich rozrywka trzeba myśleć.

Masz obejrzyj sobie to :) Może ci to pomoże :

http://www.youtube.com/user/LoLWiki

Też coś takiego miałem, ale to jest normalka. Lepiej spójrz już na to:

Ja takie rankedy przechodziłem...

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/q71/s720x720/1459661_596719653732243_2126781251_n.jpg

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

6/6 meczy przegranych.. z jakiej paki jak patrzę na lolnexus u mnie w teamie bronzy a w przeciwnym teamie 4x silver ... kiedy ja jestem unranked :( elo hell wita xD

Opublikowano

Podaj lolking zobaczymy ile farmy masz, jakie staty, itp. zobaczymy czy się nadajesz na ten silver :)

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Pasjonat
Opublikowano

To do jakiej dywizji tracisz zależy od twojego mmr.Nie słuchaj innych co piszą np. "5/5 i s5/b1" , bo to zależy od ciebie, jak grasz itd.

Ja np. 5/5 i jestem w s3.. wiec gdzie tu prawda?

Staraj się pick'owac ta postać, która umiesz grać, swojego maina i napewno gg wp dla cb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...