Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] MMO z duża ilość graczy online

Groxiu1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Zwracam się do was z prośbą o zaproponowanie mi jakiegoś fajnego mmo ;p

Czego mniej więcej oczekuję:

-Duża ilość graczy (ryzwalizacja itp.)

-Bez non target systemu, a przynajmniej nie takiego jak w Aion, a co dopiero w WoW, gdzie postać stoi i 3 sekundy mijają za nim wykona uderzenie...

-Fajne pvp.

-Ogólnie by gra nie była wypchana Questami, tylko by to przypominało system metina, a mianowicie - expisz sobie bijąc mooby, od czasu do czasu zrobisz jakiś Quest, a zarobkiem jest chodzenie na różne dungeony, ubijanie bossów itp.

-Aby nie była to gra Pay2Win...

W co grałem ?

Aion - za dużo questów, target system lipny strasznie itp...

WoW - grafika mnie odrzuciła + ten target system :/

Nostale - nie skomentuje, dla mnie totalne dziadostwo...

Path of exile - słaba podróba diablo

Neverwinter - jakoś do mnie nie przemawia

Last Chaos - kolejna gra, która jakoś mnie nie kręci.

Tera - bieganie po tych wielkich mapach i ubijanie moobów do misji nie spodobało mi się + nie wiem czemu, ale odczuwam pustki w tej grze xD

WoT - bardzo fajna gra, myśle by do niej nie wrócić, mimo, że jestem strasznym noobem.

WT - również bardzo fajne, pogrywam czasem.

Niestety, ale jedyną grą, którą znam w chwili obecnej to METIN2. nie wiem czy to przez uzależnienie od niej (4 lata gry ponad) i przyzwyczajenie do tego systemu pvp, expa (bicie duzych ilosci moobów naraz, pvp w stylu non target, dungeony itp. bez miliona dupereli) sprawia, że inne gry mi się nie podobają...xD

Jakbyście mogli to podawajcie mi tytuły i mniej więcej dlaczego ta gra, a no i oczywiście jeśli są jakieś privy danej gry z większymi ratami oraz ilość graczy jest duża to prosiłbym o podanie.

Z góry dziękuję ;p

io7e.jpg

Opublikowano

Runescape - oldschool ;3

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Graj dalej w metka...Wg mnie aktualnie nie ma lepszej gry, niż prywatny serwer metina. Oczywiscie polecam;

Ravia; hard

Invoria; easy/medium

Dreikon; easy

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Popieram Metin2 gram w nią od 6 lat i nadal mnie nie znudziła :)
Drugą grą jest jak da mnie Dragon Nest też bardzo ciekawa gra :)
i ostatecznie Minecraft :)

a z metin2 polecam
VirtualMt2 1.5k + zawsze online :)

Opublikowano

C9 też misje , ale idzie się fajnie pobawić

Shaiya teraz jest połączona z Turecką więc jest trochę więcej graczy no , ale dla ścisłości gra na kasę . Zapomniał bym świetne PvP

Allods zawsze można spróbować

GW2 to już bardziej trafne szybko osiągasz TheEnd gry , ale jest co robić potem PvP i te sprawy .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Metin mi niestety nie działa, dlatego szukam czegoś innego xD jednak strasznie trudno się przerzucić :P

Ten dragon nest ma dużo graczy ? I czy są jego privy jak coś ? Niby postacie takie "dziecinne", ale typy expią lurając mooby i bijąc podobnie jak w metinie + pvp bardzo fajne xD

io7e.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie.

Ostatnio STRASZNIE mnie naszło na zagranie w MMORPG. Więc przeszukuje internet i... nic nie znalazłem :(

Chciałem jakieś oryginalne, z systemem non-target, z wielką ilością graczy, polskimi serwerami oraz gildiami z fajnymi ziomkami :P

1. Wchodzę w Aion - system target

2. Wchodzę w Neverwinter - nie przypodobał mi się, za dużo questów i fabuły

3. Wchodzę w Dragon Nest - fajne, na steamie, ale mało polskich graczy :(

4. Chciałem grać w Tere ale za mało miejsca wolnego na dysku :(

Szczerze - Chyba zacznę grać spowrotem w Metina bo już mnie męczą inne MMORPG. A już nawet nie wspomnę o podróbach WOW'a typu 4Story. Tylko w Metinie była ta swoboda.

Więc radzę ci wejść na necie jakieś poradniki zobaczyć żeby ci Metek poszedł bo inaczej będzie ciężko o dobrego MMORPG'a. Pozdro.

P.S. Jak chcesz to możesz poczekać parę miesięcy bo wychodzą 2 super MMORPG które spałniają twoje wymagania. Mianowicie chodzi o: The Elder Scrolls Online oraz Everquest Next.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...