Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak wgrać drugi świat na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Chce wgrać pobrany świat z neta na serwer. W google znalazlem plugin Multivarse-Core ktory powinien mnie tepać na rożne mapki. Tylko sęk w tym ze wyskakuje błąd "Multiverse does not know have to take you to GS" NIe wiem czy dobrze chiałem wgrać mapke.

Pomóżcie

Opublikowano

1. Pobierz tutaj pod wersje serwera! (

)

2. Wrzuć mapę do głównego katalogu serwera i wpisz:

/mv import nazwa normal

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

Nie rozumiecie... nie chce stworzyć nowego świata tylko wgralem ściągniety świat na plików serwerowych i chcę sie tam teleportować żeby zrobić tam warpa....

Np. Inne serwery tak maja że sa warpy na grzybnie i świat jest cały z grzybni itp..

Opublikowano

@Up jest to banalnie proste robisz nowa mape komenda Z Mv (mULTIvERS) ZNAJDUJESZ ten swiat ktory stworzyles w FTP i usuwasz jego pliki i wgrywasz ta mape ktora chcesz potem tepasz sie /mv tp (swiat)

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Opublikowano

boże... po prostu wgrywasz do ftp do głównego katalogu serwera nazwe tego swiata nie wiem załóżmy że to jest "World2"

wchodzisz na serwer wpisujesz /reload a nastepnie wpisujesz /mv import World2 <---- ta komenda daje to że multiverse-core juz wie i widzi drugą mape

a jesli chcesz sie na nią teleportować to wpisujesz /mvtp World2 (albo /mv tp nie pamietam xD)

Siemano :P

" Pamiętaj mimo wszystko dąż do spełnienia marzeń.

Trzymaj się mocno, mimo tylu ciężkich wydarzeń.

Życie nie jest takie proste, pamiętaj masz je jedno,

Dawaj z siebie wszystko na 100% to jest sedno ,,

Opublikowano

Wydaję mi się, że stworzysz nowy świat, a następnie pliki w świecie, który chcesz wgrać dasz do tego co stworzyłeś sam : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...