Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fifa 14 / Ultimate Team

anielka111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem FIfę 14, ale nie działą mi ultimate team.

Mam pytanie!

1. Jeżeli kupię fifkę 14 Oryginalną wiecie, ze sklepu , to zadziałą mi ultimate team?

2. Wytłumaczy mi ktoś jak bym miał to robić?

3. Wytłumaczy mi ktoś ogólnie, jak to jest, czy to jest np. coś jak LOL i RP / PŻ? czyli za Mecz tam się dostaje jakieś te goldy?:P

4. Wytłumaczy mi ktoś, jak to zrobić żebym miał ultimate Team?

5. W Tą pobraną fifę , jak gram, to po ja wiem? 45 minutach gry, ekran zaczyna się ruszać niemiłosiernie :D znaczy, takie jak by trzęsienie ziemi, i tak jest tylko w fifie.

i teraz moje pytanie, czy jak kupię Oryginalna, to też tak będzie?

`` Jeżeli ktoś ma odp na te pytania, to proszę o zostawienie odpowiedzi:)

sygnatura_450x150.png
Opublikowano

Odpowiedziałbym Ci teraz na te pytanie ale jednak nie odpowiem ponieważ, napisałeś tyle tych pytań w których zadałeś nawet po 2x te same pytanie i za dużo tu by odpowiadać na te pytania + pisać to samo. Polecam wpisać w google fifa 14 ultimate team i będziesz miał wszystko opisane. Albo poskładaj troche te pytania.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Żeby grać w UT musisz mieć orginala.Po 2 ja tu widzę 2 pytania i duuużo bezsensownych podpunktów

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Ten post to potwór, nie rozumiem co Ty tu napisałeś - poza tym, raczej logiczne, że na piracie funkcje sieciowe Ci nie zadziałają... <_<

CWpuE1z.png

Remigiusz mówią mi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...