Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Outfit jestera help

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z tym outfitem , a dokladniej z 9 misją na 2 addona .

Pytamy o następną misję. Musimy napełnić viala krwią stalkera. Wracamy i meldujemy się u Bozo.

Znowu pytamy o misje i udajemy się na Calasse, Frozen Trench, zatopioną dzielnice Yalaharu lub do jednej z klatek w dzielnicy rozrywkowej Yalaharu. Możemy tez poczekać na najazd Quar w Liberty Bay. Musimy zabić Quara Constrictora i napełnić Special Flask tuszem z jej ciała. Dostarczamy Bozu składniki z których zrobi znikający atrament.

Udajemy się oszukać Sama w Thais. Rozmawiamy o kontrakcie:
Gracz: hi
Sam: Welcome to my shop, adventurer Gracz!
Gracz: 2000 steel shields
Sam: What? You want to buy 2000 steel shields??
Gracz: yes
Sam: I can't believe it. Finally I will be rich! I could move to Edron and enjoy my retirement! But ... wait a minute! I will not start working without a contract! Are you willing to sign one?
Sam: Fine! Here is the contract. Please sign it. Talk to me about it again when you're done.

Dostajemy kontrakt, podpisujemy go "signed contract".

Gracz: contract
Sam: Have you signed the contract?
Sam: Excellent! I will start working right away! Now that I am going to be rich, I will take the opportunity to tell some people what I REALLY think about them!

Wracamy do Bozo po następną misję.

Problem mam z tymio violami z tą krwią itd . Kupilem :viole: i zdobylem krew no i koles dał mi buteleczke , problem w tym ze nie potrafie zdobyc tego atramentu , zabijem je klikam buteleczkom i lipa ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...