Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Garen

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jaki build polecacie dla garena żeby łączył tanka i wysoki damage? Z jednej strony lubię kiedy mam taki pancerz że nic mi nie robią, ale z drugiej strony porządnie przywalić trzeba.

Edit

Zamykam.

Opublikowano

ja składam tak

-miecz startowy (dorans blade)

-płonąca peleryna

-lodowy młot

-Warmong (plemienna zbroja czy coś takiego)

-Anioł struż

-sprzedajemy miecz startowy(dorans blade) na coś dobrego na DMG (damage-attack) np:krwiopijec albo coś innego

Jeśli chcesz inny bulid zajrzyj tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1103460-bulid-garen-c-runy-wkrotce/

z góry dzięki C:

Pomogłem ? "lubie to" (click)

:D

Jeżeli pomogłem zostaw "Lubię To"

Dzięki!

Opublikowano

Ja teraz korzystam z tarczy dorona (chyba), potem paszcza malmortiusa (jakoś tak), plemienna zbroja, a potem czarny tasak, słoneczna peleryna i coś jeszcze jak starczy hajsu. Na boty jest git ale na graczy pewnie rozniesie mnie wszystko. Teraz morgana na rotacji to będzie kijowo.

Opublikowano

Ja obecnie pogrywam takim zestawem. (Proszę się nie śmiać, ponieważ każdy gracz tworzy build na swoje potrzeby.)

1028.pngGrę możemy rozpocząć od tego przedmiotu.

3158.png3065.png3005.png3068.png3083.png3026.png3350.png

3075.png3139.png3156.pngMożna również użyć tych przedmiotów w razie potrzeby.

Jeśli ktoś ma wątpliwości do mojego zestawu zapraszam do zadawania pytań poprzez prywatną wiadomość.

Opublikowano

Mój build:

-Tabi/Mercuriale

-Infinity,

-Black Cleaver,

-Sunfire Cape,

-Randuin.

I ostatni zależny od sytuacji: GA, Spirit Visage, Warmog, Thornmail, Atma (jeśli jest bardzo łatwo), Malmortius.

To taki build pod offtanka, czyli to czego szukasz, jednakże nie jest on zbyt widywany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...