Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mieszane sztuki walki ?

raszer100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ćwiczycie coś ?
Ja uwielbiam MMA, 2 razy w tygodniu po 2h zajęć + Siłka i bieganie :D
Uwielbiam się czasami sponiewierać wysiłkowo, a przydaje sie tez to na ulicy w razie czego :P

Opublikowano

Ja trenuje we wtorki i środy, Biegam w nocy, siłka w czwartki :)
Bardzo dobrze jest mieć jakieś umiejętności, mi się już kilka razy przydało do obrony :P

zloo.png

Opublikowano

Ja również kocham sporty walki <3

Pon MMA Wtorek Boks Sroda MMA Czwartek Boks Piatek MMA Niedziela biegam ;)

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Ja również kocham sporty walki <3

Pon MMA Wtorek Boks Sroda MMA Czwartek Boks Piatek MMA Niedziela biegam ;)

No zesraj się nie daj się . 0 odpoczynku tylko ciągle na treningi chodzisz ? Uczysz się wgl. ?

Ja chodzę na siłownie 3 razy w tygodniu i w niedziele biegam ;)

Opublikowano

db10cfbf_chang-gay.gif

Tyle sądze o MMA.

Prawdziwe sztuki walki to te z tradycją, kung-fu, karate itd. Nauczcie się czegoś porządnego a nie klepania w matę.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

db10cfbf_chang-gay.gif

Tyle sądze o MMA.

Prawdziwe sztuki walki to te z tradycją, kung-fu, karate itd. Nauczcie się czegoś porządnego a nie klepania w matę.

MMA to nie sztuka tylko sport.

I takie sztuki jak kung-sru czy karate są dobre dla dzieci z podstawówki.

Opublikowano

MMA to nie sztuka tylko sport.

I takie sztuki jak kung-sru czy karate są dobre dla dzieci z podstawówki.

Więc dlaczego nazywacie to mieszanymi sztukami walki?

Dla dzieci z podstawówki? Dobre sobie. Mam 2kyu kung fu, średnia wieku na treningach to było 25 lat a nasz polski mistrza ma 87 lat. Z pewnością dla przedszkolaków...

Opublikowano

Więc dlaczego nazywacie to mieszanymi sztukami walki?

Dla dzieci z podstawówki? Dobre sobie. Mam 2kyu kung fu, średnia wieku na treningach to było 25 lat a nasz polski mistrza ma 87 lat. Z pewnością dla przedszkolaków...

Bo z różnych sztuk walki zostało stworzone MMA które samo w sobie jest sportem.

Co do tych tradycyjnych stylów to ich zwolennicy mogą mieć sobie lat ile zechcą, ale ja osobiście nie wieże w skuteczność takich technik.

Opublikowano

Bo z różnych sztuk walki zostało stworzone MMA które samo w sobie jest sportem.

Co do tych tradycyjnych stylów to ich zwolennicy mogą mieć sobie lat ile zechcą, ale ja osobiście nie wieże w skuteczność takich technik.

W skuteczność słownika też nie "wieżysz"?

Opublikowano

No zesraj się nie daj się . 0 odpoczynku tylko ciągle na treningi chodzisz ? Uczysz się wgl. ?

Ja chodzę na siłownie 3 razy w tygodniu i w niedziele biegam ;)

Po treningu wracam do domu około 20:30 i od 21 uczę się do 24 czasami 1 w nocy. Pasja wymaga wyrzeczeń :), ale chyba wszyscy to wiemy skoro kochamy jakiś sport?

@edit, co do odpoczynku, to odpoczywał będę po śmierci. Teraz jest mój czas, mój czasy aby osiągnąć coś co kocham i czego pragne. Jak nie teraz to kiedy? Za 20-30 lat ? Tylko tu i teraz jest szansa.

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

To ja mam tak. Poniedziałek Muay Thai, wtorek MMA, środa luz, czwartek MMA, piątek BJJ. Nie mam obowiązku chodzenia na wszystkie sekcje, ale biorę sobie to na poważnie, a wszystko się przyda w MMA, aby osiągnąć sukces. Na razie na siłownię nie chodzę, ale mam zamiar. Wychodziło by na to, że środa i sobota siłownia. Pozdrawiam wszystkich wyżej. Trenuj sporty walki!

a4yfzc.png

Shut the fuck up!

Opublikowano

Trenuję MMA codziennie po półtorej godzinki. Sobota i niedziela wolne na siłownie nie chodzę, ponieważ mija się to z celem i mnie spowolni.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

żeby dobrze się bic w kung-fu to trzeba ćwiczyc długo..

Chinduski i Japonce ćwiczą od 4 roku zycia i dopiero w wieku ~23 lata potrafią się dobrze bić

Najlepszy jest Fight Street :)

Opublikowano

ja Jestem oryginalny i trenuje krav maga.

myślałem tez o MMA jednak wybralem kravke poniewaz wydaje mi sie ze ona bardziej przyda mi sie na ulicy ;)

Co do treningow to:

kravke mam wtorki i czwartki

Silownia pon, sroda i piatek

bieganie codziennie wieczorem

a weekendy wolne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...