Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plugin na własne itemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam pluginu który umożliwi mi modyfikacje itemów ( zmienia ich działanie )
Na przykład : Marchewka nie dodaje poziomu głodu, tylko dodaje 0.5 serca
Lub miecze mają inne nazwy i zabierają na hita tyle serduszek na ile się ustawi.

Z góry dzięki za pomoc :)

zloo.png

Opublikowano

To będzie bardzo dużo przedmiotów do zmienienia, poniewaz tworze serwer na dużą skalę na podstawie pewnego serialu, serwer z fabułą i rozwiniętą określoną rozgrywką.
Więc jeśli chcesz podjąć się współpracy napisz mi na PW :)

zloo.png

Opublikowano

Ja się nie znam na pisaniu skryptów, tworze duży ułożony serwer, mam sponsoring na ten serwer, i szukam ludzi którzy chcą mi pomóc w takich sprawach :)
Jeśli ktoś zna takowy plugin, to proszę o info :)

zloo.png

Opublikowano

Co do customowych lorów nadających właściwości itemów masz LoreAttributes (ew. LoreAttributesRevive), od specjalnego jedzenia tak jak koledzy napisali masz skrypty. Ale jak już tak chcesz zawalać sobie serwer pluginami to wgraj NoStarvation i go skonfiguruj. Nie będę się zbytnio rozpisywał, bo każdy, kto ma IQ co najmniej orzeszka ziemnego powinien sobie z tym poradzić, ale jeżeli dalej masz problem to nie krępuj się i napisz na PW. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...