Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"... nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32"

Bartekyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na laptopie u dziewczyny próbowałem zainstalować launcher minecrafta który u mnie działa bez problemów jednak u niej wyskoczył komunikat " C:\...........Minecraft.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32 " Ktoś wie o co chodzi? U niej jak i u mnie jest Windows 7 64 bity.

Opublikowano

Wygląda to na brak biblioteki..

A, że zapytam - czy na tym kompie, dziewczyna ma najnowszą wersję Javy ?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Tego nie chciało mi się właśnie sprawdzić... bo wiecie :D Ale prawdopodobnie nie ma. Błędu ze szczegółami teraz nie pokaże bo nie mam dostępu teraz do tego kompa niestety .

Opublikowano

Masz zainstalowaną jave?

Gdybyś zdeka znał się nieco, to byś co innego stwierdził. Tu nie chodzi o javę.

Witam, na laptopie u dziewczyny próbowałem zainstalować launcher minecrafta który u mnie działa bez problemów jednak u niej wyskoczył komunikat " C:\...........Minecraft.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32 " Ktoś wie o co chodzi? U niej jak i u mnie jest Windows 7 64 bity.

Być może sam .exe jest uszkodzony lub siedzi w nim wirus. Proponuję uruchomić Minecraft poprzez launcher w rozszerzeniu .jar, może to rozwiąże problem. Bądź po prostu pobrać dowolny inny - z zaufanego źródła. Jeśli to nie pomoże - przypuszczam obecność wirusa.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

@ .old ale u mnie na komputerze działa jak należy, u dziewczyny pewnie jest java ale nie najnowsza wersja dzisiaj w szkole próbowałem odpalić ten sam launcher na windowsie xp 32 bity na którym na 99% nie ma javy a już na 101% nie ma aktualnej i wyskoczył ten sam komunikat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...