Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie mogę lajkować i komentować na jednej stronie fb ?

pomocnik95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Jest to strona jednego klubu i nie mogę lajkować, komentować ani wysłać do nich wiadomości, a wcześniej mogłem. Powiem, że wstawiłem tam z 3-4 razy link do mojej grupy na fb i pewnie dlatego dostałem bana na tej stronie. Ktoś wie na jak długo właściciel mógł mi dać taka blokade? Czy ona mija po jakimś czasie? Kolega pisał do nich wiadomość, ale zero odpowiedzi z ich strony...

Co mam zrobić w tej sytuacji by mi odblokowali te opcje? Od razu mówię, że nie mają podanego e-maila na stronie (fb) :mellow:

Z wiadomością wygląda to tak, że nie mogę do nich wysłać, a mogłem:

1387138523-U922478.png

Komentowanie i lajkowanie też mogłem, ale już nie mogę:

1387138761-U922478.png

Opublikowano

Na 100% masz bana :D admin fanpage zablokował Cię. Dostałeś na stałe. Napisz do niego na pw zapytanie czemu to zrobił . Może Ty hejtowałes czy głupie posty dawałeś na jego tablice. Hm

Opublikowano

może masz bana na tej stronie

To napisałem w temacie, że mam :D

Na 100% masz bana :D admin fanpage zablokował Cię. Dostałeś na stałe. Napisz do niego na pw zapytanie czemu to zrobił . Może Ty hejtowałes czy głupie posty dawałeś na jego tablice. Hm

Tak wiem, że mam :D I tu jest porblem z pw, że nie mogę pisać do niego na pw :P Nic nie hejtowałem tylko wkleiłem z 3-4 razy link do mojej grupy na fb... czytajcie ze zrouzmieniem B)

Opublikowano

Zrób nowe konto, i z nowego konta napisz do niego z prośbą o odblokowanie, innej rady nie ma.

Opublikowano

Zrób nowe konto, i z nowego konta napisz do niego z prośbą o odblokowanie, innej rady nie ma.

Dlatego kolega pisał ze swojego konta, ale jeszcze nie odpowiedzieli, a posty udostępniają na swojej stronie, a na pw nie odpowiedzą :D

Może ktoś wie na jak długo właściciel mógł mi dać taka blokade? Czy ona mija po jakimś czasie? <_<

Opublikowano

Nie nie mija jest na stałe wiem to bo mam swojego fanpage i wiem jak to działa. Jest na stałe. Musisz z innego knota napisać a jak napisałeś to czekaj aż odpiszą

Opublikowano

To spamuj w komentarzach to w końcu ktoś zareaguje.

Opublikowano

To spamuj w komentarzach to w końcu ktoś zareaguje.

Napisałem, że mam blokade na komentarze i lajkowanie + wiadomość, a mój kolega nie będzie spamował ;)

Nie będę specjalnie zakładał konta by im spamować :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...