Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.us

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś może go sprecyzować? Warto tam grać?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Metin2.US, a dokładniej Metin2.Z8Games pochodzi od innego wydawcy. PL jest od Gameforge, a US od Z8Games.

Stosunkowo niewiele różni się od PL'a, natomiast jest na nim dużo łatwiej.

Można handlować itemami z IS'u, poza tym na start dostajesz bonusy w rogi (exp, drop, yang...) na 7 dni.

@Lol, co ja napisałem :D Racja, PL jest od GF.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

pl jest od gameforge,nie od Ymir.

Ymir robili metina, ale z8games też mają pliki od Ymiru tak jak Gameforge.

PhoEnix co paliłeś?

btw us już nie ma, us jest połączony z metin2 sg bodajże albo jest teraz połączony z globalem od gameforge,czyli handlować się już nie da

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Tak czy siak, jest już GF, więc moim zdaniem nie opłaca się zaczynać tam gry.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Dawny US połączył się z SG, więc tak naprawdę grasz na SG, a tam się opłaca grać ;)

Sam nie tak dawno zarobiłem tam 50€ ;)

gra się bardzo przyjemnie, łatwo zarobić, oraz coś osiągnąć, bez isa, bo wszystko można kupować za yangi od innych graczy a jak nie można to zawsze zostają zwoje na TP pointsy

Polecam !

1363095337-U286162.png
Opublikowano

US jeden z lepszych globali na jakich gralem, mniej noobow, mniej botow, wolne spoty, jednak exp na 90+ jest nieco ciezszy jak na PL, premium za pomoca paypala tez nie jest jakies drogie wiec polecam. lecz uwazaj na bany, mozna je bardzo latwo zalapac chocby za kradziez itp,

3npr.png

Odwiedź naszego fanpage oraz na profil na facebooku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...