Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Strona EliteMT2.org !

Maciej7001

EliteMT2 - OSKRYPTOWANA  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy UDOST?PNI? Strone EliteMT2.org OSKRYPTOWANA - SQL, PHP, CSS, JS, Java, Item Shop, Panel Admin ?

• Tak - Wy?lij Mi Swoje GG na PW !
    • Nie - Nie Wysy?aj Mi Swojego GG na PW !
    • Jak Chcesz - Wy?lij / Nie Wy?lij Mi Swojego GG na PW !
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta strona jest juz od dawna w necie i wszystkie inne z pl serwerów na pewnej stronie, beka z ciebie troche ;-)

Może inni nie wiedzą o tej stronie ?

bez skryptów shit. grafike mozesz sobie wsadzic w odbyt :)

Jest ankieta Czy chcesz Całą oskryptowaną SQL + IS + PANEL ADMIN + PHP + JS + CSS itd....

Ten post możesz sobie wsadzić w odbyt :)

Cześć ,nie będziesz miał przez to jakiś problemów ? :) /Strona ciekawa :)!

No Chyba nie .... ;)

Opublikowano

B. Ładna, przydałyby się skrypty. Edytując je czegoś się nauczę. Jeśli możesz wyślij mi je na pw lub gg.

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Była zgoda autora ? Pozwolił Ci ją wstawić do neta udostępniać PRAWA AUTORSKIE TO PO PIERWSZE .. :) Ale dobra :P

Opublikowano

Jak na razie to widzę, że pobrana jest sama grafika + css i index (httrackiem?) Nie wysiliłeś się, kozaka z siebie takim czymś nie zrobisz.

Dla mnie zbędne, prawa autorskie przez co powinno wylecieć to z MPC, nie mniej jednak dzięki. Osobiście nie wykorzystam tego nigdzie :)

footer_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...