Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gra mi pojdzie ?

osiemnascie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy gra mi pojdzie na moim sprzecie.

procek dualcore T4200 2x2.0

2GB ram DDR3

karta graficzna Geforce G105M

pytanie czy na minimalnych bedzie mi tnac ? i czy w ogole pojdzie ? :)

Opublikowano

Raczej nie pograsz, chyba że minimalne i okno 800x600.

@2UP Co ma do rzeczy tryb gry, no i w jaki sposób komputer wpływa na ping? Zresztą im mniejszy, tym lepiej...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

No tak ^^ mały błąd... ^^

UP Tryb gry wpływa na ping, grając na zręcznościówkach mam słaby ping (zdarza mi się nawet że na 2 sec spada do 5) a na historykach nie miałem ani razu poniżej 20 ;)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Ale nawet jeśli tak, to co ma ping do jego sprzętu. Zresztą na historykach gra może działać gorzej z uwagi na rozmiar mapy.

Mimo wszystko wątpię, że pograsz.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Tryb gry ma wiele do rzeczy, choćby to ze w miarę upływu czasu jest mniej graczy a co za tym idzie mniej szczegółów i mniej obliczeń. Mniej jest rownież walk wieloosobowych, które najbardziej bedą spowalnialy grafikę i procka.

Opublikowano

Liczba graczy zmienia się w czasie akurat w każdym trybie. Ja jakoś nie doświadczam różnic w wydajności, w tej grze procesor nie jest poddawany aż tak wymagającym obliczeniom. Co innego, gdy pojawią się bitwy łączone.

Koniec spamu, według mnie autor dostał już odpowiedź.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

No tak ^^ mały błąd... ^^

UP Tryb gry wpływa na ping, grając na zręcznościówkach mam słaby ping (zdarza mi się nawet że na 2 sec spada do 5) a na historykach nie miałem ani razu poniżej 20 ;)

Ping to czas podawany w milisekundach między nadaniem czegoś a otrzymaniem odpowiedzi. Krótko mówiąc to właśnie lepiej mieć mały. Jeśli nie wierzysz obciąż internet, odpal WT, sprawdź ping(od 1000 wystarczy) i spróbuj zagrać czymkolwiek, nawet ciężkim bombowcem.

Opublikowano

Liczba graczy zmienia się w czasie akurat w każdym trybie.

Tak, ale jesli masz wyłączone odradzanie to w trybie historycznym zmienia sie ona ZNACZNIE szybciej.

Ok koniec offtop.

Pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...