Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ][Skin] Tryndamere,Darius i skiny do nich

sdsdasddsa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy postaciami wyżej wymienionymi da sie jeszcze cos ugrać na topie chodzimi czy da sie jeszcze cisnac trynda i darkiem i sie naffedować i czy warto kupić do tryndy legendarna skorke a do dariusa lesnego krola nie chodzi o cene tylko klimat.

Opublikowano

Darius jest dobry w early,w late może przytankować oraz zadać "jakiś tam DMG",a co do skórki to do darius'a jest ciekawa,klimatyka również fajna ;)

Opublikowano

Moim zdaniem do Tryndamere skin jest lepszy . Ma fajny lepszy art i wygląd w grze , ale co kto lubi :)

Opublikowano

Zdecydowanie bardziej podoba mi się skin do Dariusa, jednak Trynda wydaje się lepszą postacią dlatego kupiłbym skina do niego ( jeśli miałbym wybór )

Diss_Stream.png

Opublikowano

Dzieki panowie za pomoc chociaż nie chciałem abyście mówili który skin jest lepszy tylko czy warto oby dwa kupić i kupie chyba do dariusa i tryndy. Jednak prosze o dalsze opinie a wam wszystkim lajki lecą.

Opublikowano

OK dzieki za odpowiedzi ale postanowiłem, że teraz kupie trynde a jak bedzie darius w wyprz znaczy skin do neigo to kupie bo tego skina nie było jeszcze w wyprzedaży.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...