Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rengar Hybryda

lubieponczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oceszprotka w roli głównej.... nie nie ten Rongo.

Jak on combo wywala?

Grałem 3 gry gierki i nikogo na bursta nie miałem takie sranie w banie, w sumie miałem ale nie takiego jak ten typ.

Używać Q z full stackami czy W? Bo w sumie dfg tam je... nie czaje typa.

On tam 3 razy Q użył, oceszprotka tak powiedział.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Gość koxxxik12
Opublikowano

ten rengar nie jest pod hybryde tylko ma deathfire graps czy cos takiego co nie jest takim głupim rozwiązaniem bo bije 15% max hp

Po te 15%hp mógł brać botrk ,ten rengar jest pod hybryde. Gdy ma dfg na cd ,używa na furii Q ,lecz gdy go nie ma W co robi kosmiczny dmg.

Opublikowano

ten rengar nie jest pod hybryde tylko ma deathfire graps czy cos takiego co nie jest takim głupim rozwiązaniem bo bije 15% max hp

Chyba że trollujesz...

Widziałeś jego full build?

Jeśli nie wiesz to dfg zwiększa ap dmg w ten cel...

Jesteś debilem xD, ma hybryd build, guinsoo, trinity, dfg, hextech i weź mi wytłumacz jak to nie jest hybrid build to co xD?

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA

Padłem xD

Jest mnóstwo buildów na Rengara i teraz nawet pod tanka go robią. Ja polecam ten standardowy, pod AD i armorpene

Opublikowano

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA

Padłem xD

Jest mnóstwo buildów na Rengara i teraz nawet pod tanka go robią. Ja polecam ten standardowy, pod AD i armorpene

Ja się pytam jak on takie combo zrobił, że Ocelote w 1 sek spłynoł. Jak ja się starałem zrobić takie combo to mi nie wychodziło nikogo w 1 sek zburstować, takie same itemki mniej więcej w tamtym czasie...

Opublikowano

Hah. Da radę jak nie widziałeś on miał 11/1 co znaczy że jego itemek kiełek miał dużo stacków, a propo wczoraj grałem rankedy zrobiłem podobnym tutaj buildem i taką ahri to też miałbym na strzała. Combo nie do zatrzymania.

R-Q-Q-E-W ( + IGNITE) i leżysz, kwestia przyzwyczajenia. :D

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

hmm nie opłaca się robić rengara pod chybrydę, bo to tylko lekko zwiekszy mu dmg z w, lepiej robić jak typowego assasyna + troche absu, kombo wygląda tak, 4 staki włączasz ulta masz 5 staków kilkasz q, ładuje ci sie jeszcze do 3 lub 4 staków dizeki ultowi, potem skaczesz walisz tamto q co wczesniej kliknąłes, potem w,e (lub samo e zalezy czy miałes 3 czy 4 staki) q i q i jakiegos papierka nie ma, tankowi z poł hp zejdzie.

Ta postać ma potencjał na kila na 2 lvlu ;] graj nim na solo topie bo na jungli to gówno... na 1 lvlu rozdajesz e i harasujesz przeciwnika zebys miał 3 staki, na drugim lvl rozdajesz punkcik w q i skaczesz na przeciwnika rzucając mu e, q i potem wzmocnione q i przewaznie fb na 2 lvlu ;] nie maxuj q bo się nie opłaca, w tez nie ma co maxowac bo ani to nie ma dmg, a hil z w zalezy od lvla postaci, nie skila. najlepiej maxowac e, q maxujesz jedynie gdy jestes bardzo pewny siebie i mozesz sobie pozwolic na ciągłe walki bez dystansu ;]

co do kombo co wyzej ipsałem wygląda to tak 4 staki R Q 3 staki W E Q Q i masz triple q

a i jeszcze nie rob go pod tanka, jak widzę jak ludzie składają sunfire graspa to mi się płakać chce...

Opublikowano

Ja osobiście Hybrydy nie polecam na Rengara.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Ja tam jak gram ryśkiem to nigdy nie buduje hybrydy. Najlepiej ad/ coś pod tank najlepiej jakiś omen lub sunfire i wtedy możesz samotnie puszować szybko linie a on do tego jest stworzony. Polecam jeżeli ktoś jest laikiem buildy stąd http://www.probuilds.net/champions/Rengar
Sam się przyznam że kiedyś zrobiłem rengara pod ap na normalu xD Był ubaw. Cudem wygrałem może i zadawał obrażenia obszarowe z W ale z Q by więcej i tak zadawał.

Opublikowano

to nie jest hybryda wg mnie... wydaje mi się że ten deathfire jest tylko żeby był burst bo z reguły q + q + w zostawia ok 10-20% i wtedy przeciwnik ma szanse z flashować, z deathfirem już nie ;) On buduje tego rengara "normalnie" + deathfire dla bursta

Opublikowano

Ogólnie grałem pary razy rengarem AP ( Rabadon, Zhonya, DFG, Lich Bane, Nashoor) i powiem wam że jak wbijałem w tf z double W to 2-3 kille gładko wpadały.

b_560_95_1.png

Opublikowano

to nie jest hybryda wg mnie... wydaje mi się że ten deathfire jest tylko żeby był burst bo z reguły q + q + w zostawia ok 10-20% i wtedy przeciwnik ma szanse z flashować, z deathfirem już nie ;) On buduje tego rengara "normalnie" + deathfire dla bursta

Czyli Guinsoo i Hextecha się zawsze buduje, bo to nie jest hybrid build ehem?

Po co na rengara kupywać DFG pod ad wtf?

Mam wam ludzie ss zrobić z filmiku z YT bo nie umiecie zobaczyć buildu? Gościu gra z runami kwintesencje, marki hybrid pene, 7.5 cd i armor

hmm nie opłaca się robić rengara pod chybrydę, bo to tylko lekko zwiekszy mu dmg z w, lepiej robić jak typowego assasyna + troche absu, kombo wygląda tak, 4 staki włączasz ulta masz 5 staków kilkasz q, ładuje ci sie jeszcze do 3 lub 4 staków dizeki ultowi, potem skaczesz walisz tamto q co wczesniej kliknąłes, potem w,e (lub samo e zalezy czy miałes 3 czy 4 staki) q i q i jakiegos papierka nie ma, tankowi z poł hp zejdzie.

Ta postać ma potencjał na kila na 2 lvlu ;] graj nim na solo topie bo na jungli to gówno... na 1 lvlu rozdajesz e i harasujesz przeciwnika zebys miał 3 staki, na drugim lvl rozdajesz punkcik w q i skaczesz na przeciwnika rzucając mu e, q i potem wzmocnione q i przewaznie fb na 2 lvlu ;] nie maxuj q bo się nie opłaca, w tez nie ma co maxowac bo ani to nie ma dmg, a hil z w zalezy od lvla postaci, nie skila. najlepiej maxowac e, q maxujesz jedynie gdy jestes bardzo pewny siebie i mozesz sobie pozwolic na ciągłe walki bez dystansu ;]

co do kombo co wyzej ipsałem wygląda to tak 4 staki R Q 3 staki W E Q Q i masz triple q

a i jeszcze nie rob go pod tanka, jak widzę jak ludzie składają sunfire graspa to mi się płakać chce...

kuźwa on od W combo zaczyna chyba, pytam bo nie wiedziałem....

Rengarem dużo grałem ale combo jego takie to trudno nie jest lul...

OBEJRZYJCIE FILMIK OD POCZĄTKU DO KOŃCA

Ogólnie grałem pary razy rengarem AP ( Rabadon, Zhonya, DFG, Lich Bane, Nashoor) i powiem wam że jak wbijałem w tf z double W to 2-3 kille gładko wpadały.

Pod AP nie jest vialbe bo nerfa dostał, za to pod hybryde już raczej tak

Opublikowano

Bardziej bym polecał robić Rengara pod OFFtank'a,myślę że hybryd/full AD to nie to na tego champ'a.

A co do comb'a to wypłacił zapewne nastackowane 3x Q ;)

Opublikowano

Chociaż mogli byście nie odpisywać jak nie umiecie czytać ze zrozumieniem.

Kuźwa mać przeczytajcie sobie pierwszy post xD.

90% odpowiedzi jest zbędna bo jest do niczego....

Opublikowano

Czyli Guinsoo i Hextecha się zawsze buduje, bo to nie jest hybrid build ehem?

Po co na rengara kupywać DFG pod ad wtf?

Mam wam ludzie ss zrobić z filmiku z YT bo nie umiecie zobaczyć buildu? Gościu gra z runami kwintesencje, marki hybrid pene, 7.5 cd i armor

kuźwa on od W combo zaczyna chyba, pytam bo nie wiedziałem....

Rengarem dużo grałem ale combo jego takie to trudno nie jest lul...

OBEJRZYJCIE FILMIK OD POCZĄTKU DO KOŃCA

Pod AP nie jest vialbe bo nerfa dostał, za to pod hybryde już raczej tak

Grałem po nerfie i nadal daje rade, chociaż trochę ciężej, dlatego buduję nashoor + lich bane.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Bardziej bym polecał robić Rengara pod OFFtank'a,myślę że hybryd/full AD to nie to na tego champ'a.

A co do comb'a to wypłacił zapewne nastackowane 3x Q ;)

wbije ci z hydrą i 3 q nie ma adc/apc dziękuje uselles postać pod ad

nieczuje tego buildu, trinity robi dmg z q a dfg i hextech mysle dla dmg z w ktore nie jest male

no i aktywy zapewne po obliczeniachby wyszlo ze z comba bije tons of dmg

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...