Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy ktoś jeszcze w to gra?

lowzje2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo,

Chce kupić sobie pod choinkę 2-3 gry i mam pytanie, np. Gears of War 3 - czy ktoś gra na multi w takie starsze gierki?

Pytam bo z gwg ściągnąłem Gearsy jedynke i tam na serwie po 6 osób max.

Wiem że między 1 a 3 częścią dużo czasu upłyneło ale chce wiedzieć bo Gearsy to ponoć przede wszystkim multi.

pozdro

Opublikowano

Ostatnio widziałem parę osób.

Nie jest tragicznie, możesz zainwestować.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Oki, dzieki za odpowiedzi.

Mógł by ktoś jeszcze jedną rzecz podpowiedzieć? Chodzi o sprzedawców na allegro i serwisach wymiany gier którzy piszą w opisach "nowa folia".

To są jacyś oszuści którzy wciskają używki i dają do niej folie czy to ja wszędzie widze spiski i wszystko jest ok?

Dzisiaj widze na pewnym serwisie ofertę GTA V 150zł i pytam sprzedawce czy:

"Czy gra jest nowa, w oryginalnej foli?"

odpowiedź:

"Tak ,jak w opisie,folia nowa"

"Oryginalna folia"

Pytanie: kanciarz czy mam nierówno pod sufitem?

pozdro

Opublikowano

W gearsa 3 gra bardzo dużo ludzi. jak wyszukuje to nie czekam dłuzej jak 10 sekund na połączenie z serwerem :>

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...