Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Opłaca się wracać?

xpawel322

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym wrócić po dwu letniej przerwie, umiem w to grać, ale mam pytanie, PL czy Priv? Nie chce wydawać zbytnio kasy, chyba, że 100 zł na jakiś czas lub coś.. warto? :))

Brak sygny :)

Opublikowano

jesl ichcesz jechac na hardcora to polecam ci odrazu PL

A jesli chjcesz sie zapoznac z gra to priv np de.eden4s.pw.

Ale na PL bez takiego portfela nie oplaca sie grac

3586410-portfel-pelen-pieniedzy-wyizolow

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Opłaca się/ Nie opłaca się to zależy ile czasu chcesz spędzić na graniu. Jeżeli po 2-4h dziennie to się nawet opłaca ale jeżeli chcesz się pobawić to radzę na privie np. pve Eden4s lub pvp 4story4vendeta, Up.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Hikary, ale co ze po 2-4h bedzie gral jak np bedzie chcial kase zarabiac to musi przez te 4h ciagle ale to ciagle mucic bez przerwy.

Tak jak pisalem bez takiego portfela nie graj jesli chcesz malo czasu spedzic.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Ja pierdole hersen po całym forum latasz i piszesz, że 4S to gówno sam w nie grając... Nie ogarniam tego-,-...

Przepraszam, ale gdzie pisze ze 4S to gowno? No wytlumacz mi. Japisze ze ze patche to sa gowna juz co robia. Patch 4.4 juz jest na globalu. Bez sensu to jest z ta gra powoli.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Hersen, powiem Ci tak, bez wydawania kasy dasz rade zrobić eq ;d znam ludzi co zaczeli grac w maju 0 zł wydali i latają w +20 po prostu wystarczy się mentorować i ta cała filozofia ja gram 5 dni kusza + 20 n pvp 41/10/11 3 gemy + teraz event na expa . ;d

Opublikowano

Dobrze, tylko graj sobie z pol roku/rok aby miec takie eq.. A teraz co taka laga +18 z 80g kosztuje.. Bez sensu ta gra schodzi na psy.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Z każdym dniem więcej graczy ,co za tym idzie? Więcej goldów ,co za tym idzie? Większe ceny ,chyba nie jest to wielka filozofia; >

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

@up2

Hersen jeżeli twoim zdaniem ta gra schodzi na psy to po co wg się udzielasz na temat pl'a jeżeli nie wiesz co się dzieje, wg po co w nią graszz nie mając pojęcia o gospodarce na pl'u, ceny z dnia na dzień maleją bądź wzrastają aby być na bierząco ze wszystkim to trzeba grać ok 6h dziennie. Pozatym na pl'a nie opłaca si wrócić no chyba że lubisz jazdę na łatwiznę bo na pl'u nie mieć eq w 2 miechy to już porażka.. nawet nie 2 miesiące. Moja wypowiedź jest taka, albo pograj Na Privach PvP: 4s pw, 4s Vendetta albo PvE: P4story, Eden itd...

a Do ciebie Hersen To żal mi po prostu ciebie że komentujesz itd. jeżeli o niczym nie masz pojęcia, szkoda mi oczu na twoje posty ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Można wrócić, jak najbardziej. :)

Z grą nie jest aż tak źle, chodź powinno być gorzej. :) 

Faktycznie, portfel to jedna z rzeczy która przoduje teraz na Globalnym 4Story, ale bez tez dasz radę tylko troszkę, no o wiele , wiele bardziej cieżej będziesz miał, nie oszukujmy się. 

Co do privów, to szczerze nie polecam żdnego, bo jak  4S to tylko Global.

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

Juz wczesniej sie tutaj wypowiadalem,

Ale Jesli chcesz wrocic na 4story.pl To tak -/+ nie polecam, np robisz w hased misje pieki czy cos i wychodzi derek/valo max lvl i zabija - jaka z tego ma radosc ze zabije slabszego? Moze kiedys ten szlaby bedzie tepil tego drugiego?

Ceny, kasa, kk.

Polecam zagrac na global 4story

http://global.4story.com/index.asp

Serwer szczegolnie jest prawie jak pl ale jest po angielsku, kowal wiekszy niz zwykly, drop oraz exp teraz akurat jest event do poniedzialku x5 wiecej expa w 1 dzien wbijesz ok 80lvl, ceny sa ok, ludzie tez

ja kiedys sie tam wybilem tylko, ze jeden gracz ktory ma serce z gildii mial 500g i sie zapytalem czy 5g da mi tam na skille czy cos ;] zamiast 5g dal 100g i na tym sie wbyilem kupilem sobie jeden itemek itp.

Tam nie musisz miec portfela takiego jak tu:

3586410-portfel-pelen-pieniedzy-wyizolow

Z takim portfelem na 4story.pl najlepiej.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Nie warto grać w to gdy sie jest bez kasy sam wydałem  już coś około 3 tysięcy przez 4 lata  wiec rób co chcesz 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

to zależy jak chcesz się tylko trochę "zabawić" pograć 2-3 miesiące dla frajdy to priv 

a jak chcesz pograć dłużej to pl (jak masz łeb na karku to dasz rade bez $$$ )

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli chcesz wrócić do 4Story to tylko i wyłącznie serwery prywatne. Na oficjalne (mam na myśli Polski) szkoda zachodu. Support beznadziejny, społeczność serwera bardzo mało. Także będziesz musiał robić praktycznie wszystko sam. Druga sprawa jest taka, że podstawą jest dobra ekipa. Bez znajomych, z którymi będziesz mógł pograć, pogadać w trakcie rozgrywki znudzi Ci się po paru miesiącach czy nawet tygodniach. To jest moje zdanie, każdy myśli inaczej. Jednakże, jako osoba, która ma spory staż w grze, zarówno osiągając maksymalny poziom na kilku postaciach na oficjalnych serwerach, rekomenduję Ci grę na prywaciaku.

1389652693-U623174.png

Opublikowano

Jeśli chcesz wrócić do 4Story to tylko i wyłącznie serwery prywatne. Na oficjalne (mam na myśli Polski) szkoda zachodu. Support beznadziejny, społeczność serwera bardzo mało. Także będziesz musiał robić praktycznie wszystko sam. Druga sprawa jest taka, że podstawą jest dobra ekipa. Bez znajomych, z którymi będziesz mógł pograć, pogadać w trakcie rozgrywki znudzi Ci się po paru miesiącach czy nawet tygodniach. To jest moje zdanie, każdy myśli inaczej. Jednakże, jako osoba, która ma spory staż w grze, zarówno osiągając maksymalny poziom na kilku postaciach na oficjalnych serwerach, rekomenduję Ci grę na prywaciaku.

Dodam tyle, ze napisalem do supportu ze KK nie doszly, dopiero odpisali po "11 DNIACH" Nie polecam juz oflicjalnych, tylko privy

KONIEC

~ REBEKKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...