Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Święta z WoT! Co WG tym razem nam przygotowali?

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Jak wiadomo zbliżają się święta, ale już od jutra będziecie mogli poczuć tą atmosferę ^^

1. Kto chce IS-6

http://www.mpcforum.pl/topic/1102668-info-is-6-za-darmo/

Po 100 000 doświadczenia, na czołgu 6 poziomu, z każdej nacji po 1.

Liczą się bonusy za 1 zwycięstwo i konto premium. Nie można używać pojazdów premium. Trzeba być w pierwszej 10 pod względem doświadczenia bazowego (czyli bez premium, x2 itp.) co wyklucza boty i afk.

konto premium i pierwsze zwycięstwo się nie liczy więc będzie bardzo ciężko zdobyć is-6 tutaj potwierdzenie ze strony wota : Tylko bazowe PD będą uwzględniane podczas obliczania miejsca w drużynie (nie liczy się bonusów przyznanych za pierwsze zwycięstwo lub związanych z kontem premium itp.).

Liczy! Mnożniki za 1. zwycięstwo również!

MiniTut:

Kupujemy po 1 czołgu 6t każdej nacji. W moim przypadku będą to: kv-1s, hellcat, amx 12t, jgpancer, type 58, cromwell,

Codziennie zbijam gwiazdki na każdym. W 1 dniu będę codziennie zbierać 20000-23000 doświadczenia na 1 czołgu w moim przypadku 1 będę robił kv-1s i w przypadku śmierci hellcat.

Gdy po kilku dniach skończę, otrzymam 3 dni premium. Będę miał ok. 40k doświadczenia na hellcacie i go będę męczyć, w tym czasie codziennie zbijając gwiazdki na pozostałych. Tak będę robić, pamiętając o tym, że od 20 do 22 2x doświadczenia za każdą bitwę i często doświadczenie za 1. bitwę x5.

Zrobienie tej misji to banał, wystarczy robić 23k doświadczenia dziennie, uwzględniając to, że są częste eventy. Do zobaczenia na czołgu is-6!

2. Noworoczne świetowanie

16.12–19.12 Dwukrotnie więcej doświadczenia dla załogi

20.12–22.12 Dwukrotnie więcej doświadczenia i o połowę więcej doświadczenia dla załogi za każdą bitwę losową!

23.12–26.12 Dwukrotnie więcej doświadczenia dla załogi

27.12–29.12 Pięciokrotnie więcej doświadczenia za pierwsze zwycięstwo dnia

30.12–05.01 Dwukrotnie więcej doświadczenia dla załogi

06.01–08.01 Trzykrotnie więcej doświadczenia dla załogi

09.01–15.01 Dwukrotnie więcej doświadczenia dla załogi

Chyba wszystko wyjaśnione ;) Jbc pytać.

Oraz wiele zniżek! Na sprzęt eksploatacyjny (Zestawy naprawcze itp.) kamuflaże, inskrypcje itp. -50%!

Dodatkowo

Za 1 wygraną w trybie 7/42 dostajemy 5 automatycznych systemów gaśniczych za 3 Ulepszony system naprowadzania, a za 10 Dzień dostępu do konta premium.

Prezent świąteczny

Nie ma Świąt bez prezentów! 25 grudnia macie szansę zdobyć specjalną maszynę dla kolekcjonerów, czyli brytyjski czołg lekki II poziomu Mk. VIC.

3. Marsz narodów

16 grudnia (czyli jutro) -15% VIII-X tiery

ussr.png
ZSSR - 16.12 –19.12

ger.png
Niemcy - 19.12 – 23.12

usa.png
Stany Zjednoczone - 23.12 – 27.12

fr.png
Francja - 27.12 – 31.12

uk.png
Wielka Brytania - 31.12 – 04.01

china.png
Chiny - 04.01 – 08.01

japan.png
Japonia - 08.01 – 16.01

50% zniżki na wszystkie czołgi poziomów I–V

30% zniżki na wszystkie czołgi poziomu VI–VII

To chyba wszystko wyjaśnia.

No i to tyle! Wg mnie fajnie się zapowiada, postarali się. A Wy co o tym myślicie?

Opublikowano

Tak, jakaś brytyjska kolekcjonerka, dzięki za przypomnienie, dopiszę.

Opublikowano

A te 700k expa do wbicia na IS-6, to jest nie fair według mnie, bo nie każdy nawala w to 24/7 ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

A te 700k expa do wbicia na IS-6, to jest nie fair według mnie, bo nie każdy nawala w to 24/7 ;)

A co za darmo mają 200zł oddać? Wg mnie powinno być to nieco łatwiejsze, ale z 2 strony nie dziwie się im. Jak nie spędzisz 4-6h dziennie przez 30 dni to nie dostaniesz IS'a :(

EDIT!

Przeczytajcie mój post który napiszę zaraz w temacie o is-6

Opublikowano

Tam kolega dał tylko link przy okazji proszenia o pomoc.

to tak ciezko wejsc w link i zobaczyc czarno na bialym co sa za eventy tylko kopiuj wklej ?

Opublikowano

to tak ciezko wejsc w link i zobaczyc czarno na bialym co sa za eventy tylko kopiuj wklej ?

Tak. Nie każdy wchodzi na 4 strony i analizuje co tam piszę, a tu jest ładnie, przyjrzyście i wszystko w 1 temacie.

Opublikowano

Zastanawia mnie dlaczego akurat is-6 a nie FCM którego jest mniej na serwerach... Bo rosyjski? :D

Sam sobie odpowiedziałeś - bo jest ich sporo.

76561198001815076.png
Opublikowano

Bo debil ogarnie nim gre ....

Miałbyć T2 light a dali to gówno , grałem tym czymś i najlepsze to to nie jest ....

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Bo debil ogarnie nim gre ....

Miałbyć T2 light a dali to gówno , grałem tym czymś i najlepsze to to nie jest ....

Jak każda kolekcjonerka :(

Opublikowano

Jak każda kolekcjonerka :(

A tetrach to tez jest gówno ?Nie ma to jak dać teseterom pierwsze 1 czołg a potem na 2 dni do testowani inny WG logic ...

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Odświeżam, bo spambot odkopywał tematy -_-

Przypominam że trwa event 2x doświadczenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...